Νορβηγία: Αναβάλλονται οι σχολικές εξετάσεις εξαιτίας του… Bieber!

Ο νεαρός star θα πραγματοποιήσει συναυλίες στο Όσλο

Νορβηγία: Αναβάλλονται οι σχολικές εξετάσεις εξαιτίας του… Bieber!

Ορισμένα σχολεία της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης στην Νορβηγία άλλαξαν τις ημερομηνίες των εξετάσεων για να επιτρέψουν στους μαθητές τους που είναι θαυμαστές του Justin Bieber, να πάνε στις συναυλίες του.

«Αποφασίσαμε ότι οι εξετάσεις μπορούν να γίνουν μία εβδομάδα αργότερα, μολονότι δεν πιστεύουμε ότι είναι σωστό μια συναυλία να είναι πιο σημαντική από τις σχολικές εξετάσεις», είπε διευθυντής ενός εκ των πέντε σχολείων στο Άλεσουντ που θα μεταθέσουν τις εξετάσεις.

Πάνω από 100 μαθητές -κυρίως μαθήτριες- ζήτησαν άδεια να απουσιάσουν επειδή είχαν αγοράσει εισιτήρια για την μία από τις τρεις προγραμματισμένες συναυλίες που θα δώσει ο Bieber στη χώρα, το οποίο σήμαινε ότι τα σχολεία στο Άλεσουντ θα έπρεπε να ρυθμίσουν την διεξαγωγή εξετάσεων σε άλλες ημερομηνίες γι' αυτούς.

Ο αγαπημένος τραγουδιστής των κοριτσιών, ικανοποιημένος από το γεγονός, έγραψε στο Twitter: «Μου αρέσει αυτό. Τα σχολεία στην Νορβηγία μεταθέτουν τις εξετάσεις ώστε οι μαθητές να μπορέσουν να πάνε στην συναυλία».

Τα εισιτήρια για τις τρεις συναυλίες στο Όσλο, με πρώτη αυτήν στις 16 Απριλίου, έχουν ήδη εξαντληθεί και η αστυνομία της νορβηγικής πρωτεύουσας, προετοιμάζεται για τους fans που θα κατακλύσουν τη πόλη. Η αστυνομία συνέστησε ήδη στους θαυμαστές να χρησιμοποιήσουν άλλα μέσα κι όχι το αυτοκίνητο για να πάνε στις συναυλίες του.

Σύμφωνα με τοπικά ΜΜΕ, πολλά κορίτσια στη Νορβηγία επικαλέστηκαν ασθένεια, κατάθλιψη, απείλησαν ακόμη και με αυτοκτονία προκειμένου να εξασφαλίσουν ένα εισιτήριο για τις συναυλίες του Καναδού super star.

Οι διοργανωτές των συναυλιών έχουν προωθήσει περίπου 100 ηλεκτρονικά μηνύματα αυτού του είδους στην αστυνομία, σε υπηρεσίες πρόνοιας για τα παιδιά και στον Ερυθρό Σταυρό.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top