Σ.Ρόκκος: «Ο κόσμος πλέον σκέφτεται και το δεκάρικο»…

Δείτε το ανατρεπτικό του look για το νέο του CD

Μισός άντρας, μισός γυναίκα φωτογραφήθηκε ο Στέλιος Ρόκκος για το εξώφυλλο του νέου του CD, το οποίο περιλαμβάνει διασκευές τραγουδιών από μεγάλες ερμηνεύτριες. Από τη Eurovision μέχρι την οικονομική κρίση μίλησε.

«Με αυτά που τραβάει ο κόσμος, εάν του περισσεύει ένα δεκάρικο, σκάφτεται που θα το δώσει, δεν του περισσεύει, για να κάνει πειράματα, γι’ αυτό έχουν ξεχωρίσει λίγα και καλά αυτήν την εποχή. Για παράδειγμα τώρα δεν θα πάρεις πολλά πράγματα, ένα ζευγάρι παπούτσια, αλλά αυτό που έχεις επιλέξει, παλιά έπαιρνες ο,τι ήθελες, η κρίση έτσι ήρθε» είπε…

Και τόνισε πως «πριν την κρίση ήταν το εγώ, η φούσκα, μόνο με το εμείς μπορούμε να νικήσουμε και δεν ξέρω εάν θα τα καταφέρουμε»..

«O Ηλίας από τους Koza Mostra είναι φίλος. Μου αρέσει πολύ αύτη η μουσική, τους γουστάρω . Ο Αγάθωνας είναι τραγουδιστής που ξέρει το ρεμπετολαϊκό. Στο εξωτερικό έχουν να μας διδάξουν όσον αφορά στην ποπ. Εμείς μπορούμε νa κάνουμε μια ανατροπή. Θα έχουμε πάει με ένα δικό μας κομμάτι ό,τι και να συμβεί»!!

Όσο για τα προσωπικά, συζήτηση κομμένη!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top