ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΣΟΚ: Μοντέλα τρώνε χαρτί για να «στεγνώσουν» και να μην πεινάνε!

Διαβάστε τι λένε άτομα του χώρου για αυτή την ακραία τακτική!

ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΣΟΚ: Μοντέλα τρώνε χαρτί για να «στεγνώσουν» και να μην πεινάνε!

Είναι απίστευτο, σοκαριστικό, αλλά πέρα για πέρα αληθινό. Μοντέλα, προκειμένου να παραμείνουν αδύνατα, να «στεγνώσουν» και να μην πεινάνε, τρώνε… χαρτί!

Την συγκλονιστική μαρτυρία, «καταθέτει» η πρώην αρχισυντάκτρια της Vogue, Kirstie Clements, στο βιβλίο της.

Στόχος των μοντέλων αυτών; Να χάσουν γρήγορα κιλά και να μην μείνουν εκτός πασαρέλας, φτάνοντας στα άκρα και διακινδυνεύοντας τη σωματική τους ακεραιότητα.

Για την επικίνδυνη αυτή τακτική, μίλησε στο Star η Κρίστι Κρανά:

«Είναι εξωπραγματικό. Απίστευτο! Οδηγούνται στο θάνατο έτσι» είπε, και πρόσθεσε την δική της εμπειρία με ένα ανορεξικό μοντέλο:

«Μου ήρθε ένα κορίτσι, που ήταν 1,80 και ήταν μόνο πετσί και κόκαλο για να γίνει μοντέλο. Και μου λέει “είμαι χοντρή;”».

Και το μοντέλο Μπέτυ Κο��ράκου όμως, είναι γνώστης αυτής της παράλογης τακτικής:

«Και εγώ το είχα ακούσει. Το έκανε μάλιστα και μια φίλη μου, και της είχα βάλει χέρι, την είχα μαλώσει. Της λέω, “δεν είναι φυσιολογικό αυτό!”»

Τέλος, στο ίδιο μήκος κύματος και ο Δαυίδ Σαμαράς, που κατέληξε πως «οι άνθρωποι της μόδας τα έχουν επιβάλλει αυτά. Σκηνικά όπως το να τρώνε το φαγητό τα μοντέλα, και λίγο πριν την επίδειξη να πηγαίνουν και να το βγάζουνε, να μην τρώνε για 2-3 μέρες ούτως ώστε να κάνουν κάποια φωτογράφιση. Πράγματα τα οποία εξασθενούν τον οργανισμό και σε κάνουν να λιποθυμήσεις λίγο πριν βγεις στο show».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top