Ο Δημήτρης Αποστόλου νομίζει ότι έχει μήτρα, που μάλιστα συσπάται!

Κατά τα λοιπά δε θα βαφτίσει το γιό του γιατί δηλώνει άθεος

Ο Δημήτρης Αποστόλου νομίζει ότι έχει μήτρα, που μάλιστα συσπάται!
​Δηλώνει ερωτευμένος με το γιό του και δεν μπορεί να φανταστεί τη ζωή του χωρίς αυτόν. Ωστόσο, ο σεναριογράφος Δημήτρης Αποστόλου παραδέχεται πως δεν πιστεύει στο Θεό και γι’αυτό δεν έχει βαφτίσει τον Απόλλωνα, δίνοντας του την επιλογή να επιλέξει τη θρησκεία του όταν μεγαλώσει.
Με τη σύζυγο του Μάγδα Πένσου, περιμένουν το Νοέμβριο, το δεύτερο τους παιδί κι ο ίδιος περιγράφει την αγωνία που είχε και την εμπειρία του από την πρώτη εγκυμοσύνη της, λέγοντας:
«Είχα πόνους μήτρας. Τις τελευταίες μέρες της εγκυμοσύνης της Μάγδας, άνοιγε η μήτρα μου. Μιλώντας με το γιατρό, μου είπε πως υπάρχει σαν χαρακτηριστικό ανδρών, πολύ σπάνια αλλά υπάρχει, οι οποίοι σωματοποιούν τόσο πολύ το φαινόμενο, που αρχίζουν κι έχουν συσπάσεις»
Ο ίδιος παραδέχεται: «Είμαι θεόκουλος. Δεν έχω καμία λογική σε ότι συμβαίνει σε αυτή τη ζωή». Ακόμη , αποκαλύπτει ότι πιστεύει στα ζώδια, τα οποία τον έχουν καθορίσει.
Τέλος, δεν δίστασε να μιλήσει και για την κατάθλιψη αλλά και την απόπειρα αυτοκτονίας που είχε κάνει στο Λονδίνο το 1997, παρά την πολύ καλή του επαγγελματική του πορεία.
Δείτε τη συνέντευξη του
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top