ΔΕΙΤΕ τι έγινε στα γυρίσματα του νέου video clip της Ν. Θεοδωρίδου

Μέχρι τις τέσσερις το πρωί στο πόδι η τραγουδίστρια

ΔΕΙΤΕ τι έγινε στα γυρίσματα του νέου video clip της Ν. Θεοδωρίδου

Μετά τις πετυχημένες της εμφανίσεις στη Θεσσαλονίκη, η Νατάσα Θεοδωρίδου επέστρεψε στην Αθήνα και έπεσε με τα μούτρα στη δουλειά, αφού ξεκίνησαν τα γυρίσματα του νέου της video clip για το τραγούδι «Θα’ ρθω να σε δω».

Πρόκειται φυσικά για ένα ερωτικό τραγούδι, όπως και τα περισσότερα που έχει πει και την σκηνοθεσία υπογράφει για μία ακόμα φορά ο Απόλλωνας Παπαθεοχάρης.

Τα γυρίσματα έγιναν σε παλιές αποθήκες στο κέντρο της Αθήνας και η ερωτική αυτή μπαλάντα συμπεριλαμβάνεται στο album της Νατάσας, «Απέναντι».

Η ίδια μάλιστα δηλώνει ότι αγαπάει πολύ το ερωτικό τραγούδι.

«Αγαπώ το ερωτικό τραγούδι γιατί γεννάει μνήμες και εικόνες και από την εμπειρία μου μπορώ να σας πω το 99,9% των γυναικών έχει βιώσει μια ανάλογη ιστορία με αυτή που περιγράφω στο τραγούδι», είπε.

Όσο για το πώς μπορεί μια γυναίκα να ξεπεράσει τα δύσκολα που φέρνει ο έρωτας, η Νατάσα συμβουλεύει:

«Θα πρέπει να πρυτανεύει η λογική και θα πρέπει η αξιοπρέπεια να είναι σε πολύ υψηλό επίπεδο για να γλιτώνουμε από πολλά κακά. Αν κάτι δεν έχει αξία να υπάρχει δεν υπάρχει λόγος να πονάς».

Τώρα μάλιστα ετοιμάζει και τη νέα της δουλειά σε συνεργασία με τον Αντώνη Βαρδή, που όπως είπε είναι ένα όνειρο που εκπληρώθηκε.

ΔΕΙΤΕ τι έγινε στα γυρίσματα του video clip της Νατάσας Θεοδωρίδου.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top