Π. Παντελίδης: "Το τραγούδι είναι η μεγάλη μου καψούρα"

Για ποιαν έγραψε το "Δεν ταιριάζετε σου λέω" και το "Συνοδεύομαι";

Π. Παντελίδης: "Το τραγούδι είναι η μεγάλη μου καψούρα"

Επιμέλεια: Ευαγγελία Ντούρου

Είναι το πρόσωπο που έχει απασχολήσει περισσότερο από οποιοδήποτε άλλο φέτος την επικαιρότητα. Χαμηλών τόνων, αρκετά ντροπαλός, με μια μικρή αμηχανία απέναντι στους φωτογράφους και τα τηλεοπτικά συνεργεία, ο Παντελής Παντελίδης είναι αδιαμφισβήτητα το πρόσωπο της χρονιάς.

IMG_6363.jpg

Ξαφνικά πριν από έξι μήνες, μέσα από το YouTube άρχισε να ανεβάζει, ερωτικά τραγούδια, γεμάτα πόνο, τραγούδια με τα οποία μπορούσε να ταυτιστεί ο οποιοσδήποτε έχει βιώσει τον πόνο του χωρισμού.

Τα βιντεάκια έκαναν τον γύρο των social media και όλοι ξαφνικά άρχισαν να μιλούν εκείνον. "Δεν ταιριάζετε σου λέω", τραγουδά και γίνεται πανικός.

IMG_6353.jpg

"Όλο αυτό που έχει συμβεί ξεκίνησε πολύ αυθόρμητα", λέει τώρα ο Παντελής στον Θέμη Γεωργαντά και στον 89,8 ΔΡΟΜΟΣ FM. "Ξεκίνησα τραγουδώντας τραγούδια άλλων, αλλά ταυτόχρονα έγραφα και τα δικά μου τραγούδια. Ήθελα λοιπόν να βρω έναν τρόπο να αποθηκεύσω αυτά τα τραγούδια για να τα λέω με την παρέα μου, αλλά και να δω αν αυτά θα αρέσουν στον κόσμο. Έτσι άρχισα να τα ανεβάζω στο YouTube και έγινα γνωστός", είπε.

Όσο για το ποια είναι αυτή η γυναίκα που τον πόνεσε τόσο πολύ; Ο Παντελής απαντά για πρώτη φορά και βάζει τα πράγματα στη θέση τους.

IMG_6350.jpg

"Ούτε με απάτησε καμιά κοπέλα, ούτε κάτι τέτοιο. Πολλές φορές μπορεί να έχεις κάνει κάτι εσύ για το οποίο μετάνιωσες ή απλά να αποφάσισες με τη σύντροφό σου να χωρίσεις γιατί δεν πάει άλλο, αλλά άμα την δεις με άλλον άνδρα να τρελαθείς", είπε και συνέχισε:

"Το Δεν ταιριάζετε σου λέω και το Συνοδεύομαι το έγραψα για την ίδια κοπέλα. Μάλιστα το Συνοδεύομαι το έγραψα πριν μου συμβεί, έτσι ώστε όταν την δω με άλλον να μπορέσω να το αντιμετωπίσω καλύτερα".

IMG_6360.jpg

Όπως λέει οι τελευταίοι μήνες είναι σαν όνειρο, αφού για αλλού ξεκίνησε και τελικά αλλού κατέληξε.

"Μέχρι τα 18 μου ήξερα ότι ��ν δεν τραυματιζόμουν θα ήμουν ποδοσφαιριστής. Στα 18 όμως έμαθα ξαφνικά ότι λόγω των προπονήσεων η καρδιά μου έχει μεγαλώσει πολύ και αναγκάστηκα να σταματήσω. Έδωσα εξετάσεις και μπήκα στο Πολεμικό Ναυτικό, από το οποίο παραιτήθηκα πριν από δύο μήνες".

Το τραγούδι όμως του άρεσε πάντα.

IMG_6355.jpg

"Το τραγούδι είναι μεγάλη καψούρα. ", είπε, αν και δεν κρύβει ότι και το ενδιαφέρον των γυναικών τον τελευταίο καιρό τον κολακεύει πολύ.

"Δόξα τω Θεώ μια χαρά πάμε από κορίτσια", λέει κατεβάζοντας τα μάτια και αποκαλύπτει πώς θέλει να είναι η γυναίκα που θα έχει δίπλα του.

IMG_6381.jpg

"Η ιδανική γυναίκα είναι αυτή με την οποία έχουμε τα ίδια ενδιαφέροντα. Θέλω να είναι έξυπνη, αλλά και εμφανίσιμη, ενώ προτιμώ περισσότερο τις δυναμικές από τις πιο ήρεμες γυναίκες", είπε.

Προς το παρόν πάντως δηλώνει... solo, οπότε κορίτσια έχετε ακόμα ελπίδες.

Ο Παντελής μίλησε επίσης και για τα αρνητικά σχόλια που έχει ακούσει, αλλά και τη αντίδραση του Νότη Σφακιανάκη, όταν τον ρώτησαν αν τον γνωρίζει.

IMG_6368.jpg
"Είναι έτσι ο χαρακτήρας μου που και τα καλά και τα κακά τα δέχομαι ήρεμα. Δεν χρειάζεται να πεισμώσω για να αποδείξω κάτι. Αν αξίζω θα φανεί. Όσο για τον Νότη Σφακιανάκη δεν με πείραξε καθόλου που είπε πως δεν με ήξερε", είπε.

Από εδώ και πέρα οργανώνει τα επόμενα βήματά του. Μέσα στο Μάιο θα γίνει η απονομή του διπλά πλατινένιου δίσκου του, ενώ μετά το Πάσχα μαζί με τον Βασίλη Καρρά και την Πάολα θα ανέβουν Θεσσαλονίκη στο "Πολιτεία".

IMG_6366.jpg

Όνειρό του να μπορέσει να γράψει τραγούδια για άλλους καλλιτέχνες, κάτι που ελπίζει στο μέλλον να πραγματοποιήσει.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top