ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΟ: Πήγαν να πνιγούν μες τα κύματα, ο γιος και οι δυο νταντάδες της Heidi Klum!

Η δραματική προσπάθεια του μοντέλου και του σωματοφύλακα της να τους σώσουν!

ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΟ: Πήγαν να πνιγούν μες τα κύματα, ο γιος και οι δυο νταντάδες της Heidi Klum!

Εικόνες που σοκάρουν βγήκαν στο φως της δημοσιότητας, με τη Heidi Klum και το σωματοφύλακα της, να προσπαθούν να σώσουν το γιο του μοντέλου και τις δυο του νταντάδες μέσα από τα μανιασμένα κύματα!

heidi1.jpg
Το ζευγάρι μαζί με τα παιδιά της Klum, είχαν πάει για τις διακοπές του Πάσχα στη Hawaii, όταν το παιδί της και οι νταντάδες τους παρασύρθηκαν από τα κύματα.

heidi2.jpg
Στις φωτογραφίες που κάνουν το γύρο του κόσμου, θα δείτε πως το 39χρονο μοντέλο περπατούσε ανέμελο στην άμμο, με το που συνειδητοποίησε ότι ο γιος της Henry βρίσκεται σε σοβαρό κίνδυνο.

heidi4.jpg
Χωρίς δισταγμό, όρμησε στη μανιασμένη θάλασσα για να τον σώσει, και κατά πόδας ακολούθησε ο αγαπημένος της και σωματοφύλακας της Martin Kristen, που άρπαξε τις νταντάδες και τον μικρό Henry, τραβώντας τους από τα κύματα.

heidi5.jpg
Όπως θα παρατηρήσετε, δεν μπορούσαν ούτε ν΄αναπνεύσουν καλά καλά, με το που τους έβγαλαν από τη θάλασσα.

heidi6.jpg
Ειδικά η Heidi Klum, χωρίς δισταγμό μπήκε μέσα στα κύματα, με αποτέλεσμα από την ορμή τους να της φύγει το πάνω μέρος του μαγιό της.

heidi7.jpg
Τέλος καλό, όλα καλά όμως, χάρη στην έγκαιρη επέμβαση του μοντέλου και του σωματοφύλακα της, που πρόλαβαν να τους σώσουν, πριν οι διακοπές καταλήξουν σε τραγωδία.

heidi8.jpg



Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top