Βρεττός: «Υπέφερα πολύ όταν έπρεπε να χειρουργηθώ για να μην χάσω το νεφρό μου»!

Στο σημείο της τομής έκανε τατουάζ.. από κόμπλεξ

Βρεττός: «Υπέφερα πολύ όταν έπρεπε να χειρουργηθώ για να μην χάσω το νεφρό μου»!

​Για το σοβαρό πρόβλημα της υγείας του σε ηλικία 13 ετών και το τατουάζ στο σημείο της τομής μίλησε ο Ηλίας Βρεττός στην εκπομπή «Μεσημεριανή Μελέτη».

«Είχα πρόβλημα εκ γενετής και έπρεπε να εγχειριστώ άμεσα διαφορετικά θα έχανα το νεφρό μου. Υπέφερα, πέρασα δύσκολα. Ήταν δύσκολη επέμβαση και η τομή μεγάλη. Έπρεπε να τα κόψω όλα και να μείνω μακριά από τους φίλους μου και τα αθλήματα. Αυτό βέβαια με έκανε πολύ πιο δυνατό και ανθεκτικό στον πόνο. Αναθεώρησα γιατί η υγεία είναι πάνω από όλα!!» τονίζει ο τραγουδιστής.

Το μήνυμα που στέλνει ο Ηλίας είναι πως «τα πάντα μπορούν να ανατραπούν σε μια στιγμή. Δεν πρέπει να έχουμε τίποτα δεδομένο».

Μάλιστα έκανε και τατουάζ στο σημείο της τομής γιατί όπως είπε «είχα φοβερό κόμπλεξ με το σημάδι μου. Εγώ το σιχαινόμουνα, αν και στις γυναίκες που είχα κατά καιρούς άρεσε! ‘Ίσως με είχε επηρεάσει και η αντίδραση της μητέρας μου όταν το είδε. Έβαλε τα κλάματα και έφυγε. Αποφάσισα να κάνω τατουάζ για να αγαπήσω το σημείο αυτό. Έχω γράψει στα λατινικά μια φράση και έκανα δίπλα και έναν Σταυρό. Πιστεύω πολύ στον Θεό»!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top