«Στηριζόμαστε στο θαύμα και την επιστήμη για τον Τόμας»

Ο θείος του αποκαλύπτει: θα τον αποσυνδέσουν από τα μηχανήματα;

«Στηριζόμαστε στο θαύμα και την επιστήμη για τον Τόμας»

Το ότι η κατάσταση του Τόμας απαιτεί συνδυασμό θαύματος και επιστήμης επισημαίνει σε νέες του δηλώσεις ο θείος του, Γιώργος. Παράλληλα, απαντά αν θα τον αποσυνδέσουν από τα μηχανήματα και ξεσπά ακόμα μία φορά για τα ανακριβή δημοσιεύματα που λένε ότι ο ηθοποιός είναι κλινικά νεκρός και πρόκειται να δωρίσουν τα όργανά του!

«Είναι ένας συνδυασμός σωστής ιατρικής παρακολούθησης, αντίδρασης του οργανισμού του και πίστης», είπε ο Γιώργος Πρωτόπαπας αποκλειστικά στην εκπομπή «Μεσημεριανή Μελέτη», προσθέτοντας πως ο 26χρονος είναι εν ζωή, αλλά δεν παρουσιάζει βελτίωση όσον αφορά στις αντιδράσεις του.

Για ακόμα μία φορά, ο θείος του Τόμας επισήμανε πως απαιτείται πολύμηνη αναμονή και τόνισε πως αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει το ενδεχόμενο να αποσυνδεθεί από τα μηχανήματα ή να μεταφερθεί στο Εξωτερικό.

«Το πώς ο καθένας προσεγγίζει ένα δράμα ενός νέου ανθρώπου και μιας οικογένειας, δεν θέλω και δεν μου επιτρέπεται να το κρίνω. Το αφήνω στην κρίση του Θεού και των αναγνωστών. Το γεγονός από μόνο του είναι δύσκολο. Κάθε μέρα συμβαίνουν άσχημα σε πολλές οικογένειες, όμως, από τη φύση του είναι τόσο άσχημο αυτό το ατύχημα, που δεν επιδέχεται περεταίρω θεατρινισμούς και υπερβολές και είναι κρίμα», συμπλήρωσε ο Γιώργος Πρωτόπαπας, σχολιάζοντας τα ανυπόστατα δημοσιεύματα που κυκλοφορούν.

Μιλώντας για το πώς αντιμετωπίζουν οι στενοί του άνθρωποι την κατάσταση, ο θείος του Τόμας επισήμανε πως δεν χάνουν τις ελπίδες τους και πρόσθεσε: «μπορεί να παραμένει σε μία κατάσταση ίδια, όμως, σε αυτά τα τόσο σοβαρά ατυχήματα, το κακό συμβαίνει τις πρώτες μέρες».

Δείτε στο βίντεο όλα όσα είπε ο θείος του Τόμας για τον ανιψιό του

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top