Βρεττός για Αραβανή: «ό,τι ζω δεν θέλω να το μοιράζομαι»

ΝΕΕΣ ΦΩΤΟ του ζευγαριού που... αρνείται ότι έχει σχέση!

Βρεττός για Αραβανή: «ό,τι ζω δεν θέλω να το μοιράζομαι»

Τι κι αν για ακόμα μία φορά κυκλοφόρησαν κοινές φωτογραφίες του Ηλία Βρεττού με την Ευαγγελία Αραβανή; Ο τραγουδιστής και η παρουσιάστρια αρνούνται ότι έχουν σχέση, με τον Ηλία να δηλώνει όλο νόημα πως «ό,τι ζω δεν θέλω να το μοιράζομαι»!

«Δεν μ’ αρέσει να μιλάω για την προσωπική μου ζωή και δεν θα το κάνω ούτε τώρα... Είναι άβολο να ασχολούνται με την προσωπική μου ζωή και μου φέρνει ένταση και μόνο που το συζητάω», είπε ο 29χρονος τραγουδιστής, καλεσμένος στην «Μεσημεριανή Μελέτη». Παράλληλα, δήλωσε άγνοια για το πού μπορεί να βρίσκεται ένας φωτογράφος, ενώ τόνισε πως «ό,τι ζω θέλω να το ζω με τον άνθρωπό μου και δεν θέλω να το μοιράζομαι με όλη την Ελλάδα. Δεν θέλω να ρίχνω λάδι στη φωτιά απασχολώντας με τα προσωπικά μου και νιώθω άβολα να στήνομαι μπροστά σε έναν φακό και να τα συζητάω».

vrettos_aravani1.jpg

Οι νέες φωτό έρχονται μετά το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας στη Θεσσαλονίκη και τις πόζες της προηγούμενης εβδομάδας στο Παλαιό Φάληρο, όπου διαμένει ο Ηλίας...

Ανήμερα της γιορτής της, την 25η Μαρτίου, Ηλίας και Ευαγγελία βγήκαν για φαγητό στο μεζεδοπωλείο «Ρακάδικο», στη Βουλιαγμένη, μαζί με τον Νίκο Αναδιώτη και την σύζυγό του, Βασιλική.

vrettos_aravani2.jpg

«Τα δύο ζευγάρια κάθισαν σε κεντρικό σημείο μέσα στο μαγαζί. Ο Ηλίας και η Ευαγελία ήταν ιδιαίτερα τρυφεροί μεταξύ τους, ενώ εκείνη, κάποια στιγμή, κάθισε στα πόδια του», αποκάλυψε άνθρωπος που τους είδε από κοντά.

Όσο κι αν δεν το σχολιάζουν, πάντως, οι φωτογραφίες μιλούν από μόνες τους: ο τραγουδιστής και η παρουσιάστρια είναι μαζί και πληροφορίες λένε πως η σχέση τους μετράει 4 μήνες ζωής!

vrettos_aravani.jpg

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top