ΔΕΙΤΕ τον Δήμο Αναστασιάδη κουρεμένο, στα χακί!

Πώς περνάει τις πρώτες μέρες στο στρατό ο τραγουδιστής;

ΔΕΙΤΕ τον Δήμο Αναστασιάδη κουρεμένο, στα χακί!

Bye bye στο μουσάκι και το μαλλί, με αρβύλες και χακί, είπε ο Δήμος Αναστασιάδης, που εδώ και λίγες μέρες υπηρετεί τη στρατιωτική του θητεία! Όπως σας έχουμε γράψει, παρουσιάστηκε στη Θήβα στα τέλη Μαρτίου και πλέον αναμένει... την μετάθεση.

«Δώσε πόνο» έγραψε ο νεαρός τραγουδιστής κι έβαλε στο Twitter του φωτό την ώρα που ο κουρέας του έκοβε την μακριά του κόμη με την ψιλή!

dimos2.jpg

Ο Δήμος, πάντως, το έχει πάρει χαλαρά το στρατιωτικό: από τα πρώτα... πιάτα της μαμάς πατρίδας που δοκίμασε ήταν η φασολάδα, ενώ έχει πάρει «γεύση» και από σκοπιά!

Σαν όλους τους άλλους φαντάρους υπηρετεί ο Δήμος και καμία σχέση με «βεντετιλίκια» που έχουμε δει από άλλους celebrities κατά καιρούς... Μάλιστα, έχει κάνει φιλαράκια στο στρατό, με τα οποία περνά τις ελεύθερες ώρες εντός του στρατοπέδου, αλλά και τις εξόδους του!

dimos3.jpg

«Ποτέ δεν θα έπαιρνα χαρτί από γιατρό για να απαλλαγώ από τον στρατό», δήλωσε λίγο πριν παρουσιαστεί ο τραγουδιστής, προσθέτοντας πως η θητεία θα του κάνει καλό, αν και τον αγχώνει λίγο το ότι θα μείνουν πίσω τα επαγγελματικά του.

dimos1.jpg

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top