Έδωσε τη χρυσή αναπηρική καρέκλα η Lady Gaga για άλλη γνωστού οίκου μόδας

Βολτάρει στη Νέα Υόρκη με το νέο της απόκτημα

Έδωσε τη χρυσή αναπηρική καρέκλα η Lady Gaga για άλλη γνωστού οίκου μόδας

Μπορεί η Lady Gaga να έδωσε 29 ολόκληρα εκατομμύρια για μια ολόχρυση αναπηρική καρέκλα 24 καρατίων, δια χειρός Ken Borochov, όμως τελικά αποφάσισε ότι δεν ήταν καθόλου πρακτική για τις καθημερινές της μετακινήσεις.

gaga1.jpg

Έτσι η super star την αντάλλαξε με μία άλλη, λιγότερο… πλουμιστή, αλλά εξίσου πανάκριβη, αφού είναι δημιουργία γνωστού γαλλικού οίκου μόδας.

Ο φωτογραφικός φακός την… «τσάκωσε» στη Νέα Υόρκη να προσπαθεί να κρυφτεί από τα φλας, αφού καθόλου δε θέλει τα τερατάκια της να την βλέπουν καθηλωμένη σε αναπηρικό αμαξίδιο.

gaga2.jpg

Η Lady Gaga είναι αναγκασμένη να μετακινείται με αναπηρική καρέκλα από τον περασμένο Φεβρουάριο, μετά από εγχείριση στο ισχίο της που την ανάγκασε να ακυρώσ��ι και όλη την περιοδεία της.

gaga3.jpg

Η ίδια αποκάλυψε ότι υπέφερε από φρικτούς πόνους για πολύ καιρό, όμως δεν έδινε σημασία στις υποδείξεις των γιατρών για να μην απογοητεύσει τους θαυμαστές της.

Και μπορεί να έχει περάσει αρκετός καιρός από τότε που έκανε το χειρουργείο, όμως συνεχίζει να παίρνει αρκετά φάρμακα, ώστε να αναρρώσει πλήρως.

gaga4.jpg

Πάντως μπορεί να ακύρωσε την περιοδεία της, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι θα κάτσει και στο σπίτι της, ξαπλωμένη σε ένα κρεβάτι. Έτσι συνεχίζει να προωθεί το νέο της άρωμα FAME και ασχολείται αρκετά και με φιλανθρωπικές δραστηριότητες.

gaga5.jpg

Σύντομα μάλιστα θα κυκλοφορήσει και το νέο της album με τον τίτλο ARTPOP.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top