Έγινε μπαμπάς ο Αντρέα Κασιράγκι

Κατέφτασε ο δεύτερος διάδοχος του θρόνου του Μονακό

Έγινε μπαμπάς ο Αντρέα Κασιράγκι

Το πρώτο τους παιδάκι απέκτησαν ο Αντρέα Κασιράγκι και η καλή του Τατιάνα Σάντο Ντομίνκο, στο Λονδίνο, όπου και μένει πλέον το ζευγάρι.

kasiragki1.jpg

Ο γιος της Καρολίνας του Μονακό και η αρραβωνιαστικιά του απέκτησαν ένα υγιέστατο αγοράκι που το ονόμασαν Σάσα και θα είναι και ο δεύτερος στη διαδοχή του θρόνου του Μονακό.

Στο πλευρό των δύο ερωτευμένων γονιών ήταν φυσικά η πριγκίπισσα Καρολίνα, τα δύο της παιδιά, Σάρλοτ και Πιερ, η μητέρα της Τατιάνας, αλλά και αρκετοί φίλοι του Αντρέα που δεν σταμάτησαν να τον πειράζουν.

kasiragki2.jpgkasiragki4.jpg

Στο ιδιωτικό μαιευτήριο Portland Hospital, οι ευχές από τις γαλαζοαίματες οικογένειες ήταν πάρα πολλές, όμως το ζευγάρι δεν έχει κάνει προς το παρόν καμία επίσημη ανακοίνωση.

Αντίθετα η… γιαγιά Καρολίνα έσπευσε να μοιραστεί τη χαρά της και είπε:

kasiragki3.jpg

«Όλοι είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι με το γεγονός ότι ο μικρός είναι πανέμορφος και υγιής».

Τατιάνα και Αντρεά είχαν αρραβωνιαστεί τον περασμένο Ιούλιο και πολύ σύντομα θα γίνει και ο φαντασμαγορικός γάμος τους.

Οι δυο τους είναι μαζί εδώ και οχτώ χρόνια, από την εποχή που σπούδαζαν στο Παρίσι και δηλώνουν πολύ ερωτευμένοι.

kasiragki5.jpg

Η Τατιάνα είναι κόρη του εκλιπόντος, Χούλιο Σάντο Ντομίνγκο, ο οποίος σύμφωνα με τη λίστα του Forbes το 2011 ήταν ο δεύτερος πλουσιότερος άνδρας της Κολομβίας.

kasiragki6.jpg
Μάλιστα η 29χρονη κληρονόμος είναι πολύ καλή φίλη με την Ευγενία Νιάρχου και τη Μαργκερίτα Μισόνι, ενώ ασχολείται με τη μόδα και έχει ήδη λανσάρει και την πρώτη της σειρά ρούχων «The Muzungu Sisters».

kasiragki7.jpg

Το ζευγάρι έχει αποφασίσει να μείνει πλέον στο Λονδίνο, όπου δραστηριοποιείται η Τατιάνα, ενώ συχνά θα επ��σκέπτονται τόσο το Μονακό, όσο και την Κολομβία.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top