ΕΛΕΟΣ: Χώρισαν ΞΑΝΑ Rihanna και Chris Brown! Το αποκάλυψε ο ράπερ!

«Έμαθα ότι είναι λάθος να χτυπάς μια γυναίκα! Δεν θα συμβεί ποτέ ξανά!»

ΕΛΕΟΣ: Χώρισαν ΞΑΝΑ Rihanna και Chris Brown! Το αποκάλυψε ο ράπερ!

Λυπηθείτε μας βρε παιδιά! Για τον Chris Brown και τη Rihanna μιλάμε, που έχουμε χάσει το λογαριασμό με τις επανασυνδέσεις και τους χωρισμούς τους!

Το ζεύγος, που λέτε, χώρισε ΠΑΛΙ, και το αποκάλυψε ο ίδιος ο ράπερ, κατά τη διάρκεια συνέντευξης του, σε ραδιοφωνικό σταθμό.

Όταν τον ρώτησαν «είσαι ακόμα μαζί με τη Rihanna;» εκείνος, χωρίς δεύτερη σκέψη απάντησε:

«Ε… όχι. Αυτή είναι η απάντηση».

riri2.jpg
Και να φανταστείτε, πως ο χωρισμός, ήρθε μόλις λίγες μέρες μετά τις δηλώσεις του Chris Brown, που έλεγε ότι η Rihanna είναι ένα θαυμάσιο άτομο, το οποίο τον δέχτηκε πίσω, παρά το γεγονός πως τη χτύπησε.

rihanna.jpg

Σε άλλη του (νέα) συνέντευξη (αυτή τη φορά σε τηλεοπτική εκπομπή), ο 23χρονος ράπερ σε μια προσπάθεια να κερδίσει πίσω το χαμένο κοινό του, αναφέρθηκε στην επίθεση που είχε κάνει στη RiRi κατά το παρελθόν, λέγοντας πως:

«Επιτέλους, έμαθα πως το να χτυπάς μια γυναίκα, είναι λάθος. Δεν πρόκειται να συμβεί ξανά. Όσον αφορά τώρα εμένα και τη Rihanna, εκείνη ξέρει την καρδιά μου, και ξέρω τη δικιά της. Δεν εστιάζω στα αρνητικά. Τα βλέπω όλα θετικά», κατέληξε.

Τέλος, αποκάλυψε, πως για 52 εβδομάδες κάθε Δευτέρα, παρακολουθούσε ένα ειδικό συμβουλευτικό πρόγραμμα, ώστε να τον βοηθήσει να καταλάβει το λόγο που συμπεριφέρθηκε έτσι στη Rihanna, κάτι που όπως λέει τον βοήθησε με τη συμπεριφορά του.

Όσο για το αν θα επαναλάμβανε ξανά κάτι ανάλογο;

«Με τίποτα», υποσχέθηκε δημόσια, ο 23χρονος ράπερ.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top