Επιχειρηματίας πέταξε τα ρούχα γνωστού ηθοποιού έξω από το καμαρίνι!

Πήρε μέρος στην 48ωρη απεργία των ηθοποιών

Επιχειρηματίας πέ��αξε τα ρούχα γνωστού ηθοποιού έξω από το καμαρίνι!

Άγρια κόντρα έχει ξεσπάσει σε γνωστή θεατρική παράσταση μεταξύ του Πάνου Σκουρολιάκου και του θεατρικού επιχειρηματία. Ο Πάνος Σκουρολιάκος υποστηρίζει, ότι επειδή έκανε απεργία, πέταξαν τα πράγματά του έξω από το καμαρίνι.

Ο γνωστός ηθοποιός μιλώντας στην εφημερίδα "News", υποστήριξε, ότι ο θεατράρχης έδωσε εντολή να πετάξουν τα πράγματα του έξω από το καμαρίνι, γιατί πήρε μέρος στη 48ώρη απεργία των ηθοποιών, με αποτέλεσμα να μείνει το θέατρο κλειστό.

Ο Δημήτρης Πλατάς παραδέχτηκε πως «έφυγε από το καμαρίνι και του παραχώρησα το δικό μου καμαρίνι, γιατί είναι φίλος μου και δεν υπάρχει κανένα αλλού είδους πρόβλημα».

Ο θεατρικός επιχειρηματίας υποστηρίζει ότι η κόντρα τους έχει να κάνει με τις παρασκηνιακές διενέξεις στα καμαρίνια, τις πολιτικές του φιλοδοξίες και όχι τη συμμετοχή του στη 48ώρη απεργία των ηθοποιών. Όταν μάλιστα, όπως λέει ο ίδιος ο επιχειρηματίας πρότεινε σε όλο το θίασο, μείωση 20%, ο Πάνος Σκουρολιάκος απάντησε: «Όχι, δεν κάνω μείωση αλλά θέλω και αύξηση. Άτομα που ήτανε δίπλα του σε αυτό το καμαρίνι, δεν θέλανε να τον βλέπουνε. Τι να κάνω εγώ; Να αφήσω να πλακωθούνε στο ξύλο; Ο κύριος Σκουρολιάκος είναι υποψήφιος Βουλευτής και θέλει να δημιουργήσει ένα λαϊκισμό γράφοντας και παριστάνοντας το θύμα. Στην προκειμένη περίπτωση εγώ είμαι το θύμα».

Ο Σκουρολιάκος υποστηρίζει πως «δεν θα συνέχιζα την επόμενη σεζόν το είχα αποφασίσει ήδη λόγω της μείωσης του μισθού που μου πρότειναν , αλλά οι συζητήσεις περί οικονομικού δεν είχαν κλείσει ακόμα».

Δείτε το βίντεο.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top