Το ξέσπα��μα του θείου του Τόμας: «Ζει και παλεύει! Ιατρικώς, δεν μπορούν να γίνουν πολλά!»

«Πιστεύω ότι ξεκουράζεται. Κάνει ένα διάλειμμα και θα επανέλθει!»

​Ένα βροντερό μήνυμα σε όσους θέλουν τον Τόμας να έχει παραδώσει τα όπλα, έστειλε ο θείος του, Γιώργος Πρωτόπαπας:

«Ο Τόμας, σαφώς και ζει. Ζει και παλεύει. Πιστεύω ότι ξεκουράζεται. Κάνει ένα διάλειμμα, και θα επανέλθει πιο δυνατός, και για ν΄αποδείξει τα της πίστης! Το πιο σημαντικό είναι να έχει κανείς έναν οργανισμό, που αντέχει σ΄αυτές τις βαριές ταλαιπωρίες».

Ο Γιώργος Πρωτόπαπας, για περισσότερο από δυο εβδομάδες, ζει καθημερινά το δράμα που βιώνουν οι γονείς του 26χρονου ηθοποιού:

«Οι γονείς του αντλούν δυνάμεις από τις εσωτερικές τους δυνάμεις και τα πιστεύω τους, και από την συμπαράσταση που έμμεσα ή άμεσα, όλος αυτός ο κόσμος μας στέλνει. Είναι αυτονόητο δεν πρέπει κανείς να χάσει την ελπίδα. Η ελπίδα χάνεται μόνο όταν ο θεός τ΄αποφασίσει».

Πλέον όπως λέει, ιατρικά, δεν μπορούν να γίνουν πολλά. Η πίστη όμως, είναι πολύ δυνατότερη, πως ο Τόμας θα επιστρέψει:

«Ιατρικώς, δεν μπορούν πια να γίνουν πολλά πράγματα. Οπότε η πίστη, η ελπίδα είναι αυτά που πρέπει να μας εμψυχώνουν συνέχεια, και ένα κομμάτι αυτής της προσμονής, είναι και το να βλέπεις ότι όντως συμβαίνουν θαύματα!»

Σε αυτό, βοηθά πολύ η θετική ενέργεια που στέλνει όλος ο κοσμος, αλλά και άτομα που έχουν βιώσει το ίδιο με τον Τόμας, και επανήλθαν:

«Πάρα πολύς κόσμος, όχι μόνο στέλνει μηνύματα, εικόνες, και ευχές, αλλά έρχονται και άτομα που έχουν ζήσει παρόμοια τραγικά γεγονότα, ή οι συγγενείς ή τα παιδιά τους, να επισκεφθούν εμάς, την οικογένεια στο νοσοκομείο για να μας δώσουν κουράγιο και να δείξουν ότι είναι ξανά πίσω και ξανά στη ζωή».

Την ίδια στιγμή, πολλά είναι και τα μηνύματα αγάπης-συμπαράστασης, που έρχονται και από το χώρο της showbiz:

Βουρλιώτης: «Είμαι συγκλονισμένος από όλο αυτό το πράγμα που συμβαίνει. Να σεβαστούμε όλο αυτό που περνά η οικογένεια του και οι δικοί του άνθρωποι».

Κάτια Νικολαϊδου: «Μακάρι να πάνε όλα καλά, μέσα από την καρδιά μου. Ήταν πολύ άσχημο αυτ�� που συνέβη».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top