Μ. Ντενίση: «Αυτό που κάνει ο Λαζόπουλος είναι χυδαίο»

«Η συμπεριφορά του πρέπει να απασχολήσει ψυχαναλυτές»

Μ. Ντενίση: «Αυτό που κάνει ο Λαζόπουλος είναι χυδαίο»

Κρατάει χρόνια αυτή η κολόνια και όπως φαίνεται θα αργήσει και να ξεθυμάνει. Ο λόγος για την κόντρα του Λάκη Λαζόπουλου και της Μιμής Ντενίση που ξαναφούντωσε προσφάτως μέσα από τα καυστικά σχόλια του πρώτου στο Τσαντίρι.

«Θεωρώ ότι αυτό που συμβαίνει είναι χυδαίο. Δεν ξέρω γιατί το κάνει και δεν είναι και δικιά μου δουλειά. Είναι δουλειά του μελλοντικού ψυχαναλυτή. Πάντως δεν είναι κάτι νορμάλ. Καταλαβαίνω να παίξεις κάτι και να μην αρέσει. Καταλαβαίνω να παίξεις κάτι και κάποιος να σχολιάσει. Αλλά έτσι στα ξαφνικά να κάθεται κάποιος και να λέει φρικαλεότητες, θεωρώ ότι είναι πρόβλημα του μυαλού», είπε η ηθοποιός που βρήκε την ευκαιρία να του απαντήσει.

Μάλιστα τόνισε με νόημα ότι επειδή η ίδια δεν έχει πρόβλημα στο μυαλό της, δεν πρόκειται να πει τίποτα για τον Λάκη Λαζόπουλο, αν και της είναι πολύ εύκολο να πετάξει και εκείνη ατάκες με κακίες.

Η Μιμή Ντενίση, πάντως δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο στο μέλλον να παίξει μαζί με τον Λαζόπουλο.

«Δεν έχω πρόβλημα με κανέναν. Επειδή είμαι αληθινή επαγγελματίας, εάν μου έλεγαν ότι στο τάδε έργο ο ρόλος αυτός πάει μόνο σ’ αυτόν τον άνθρωπο θα δεχόμουν να παίξουμε μαζί», είπε.

Πάντως το καρφάκι της για το υποκριτικό ταλέντο του Λάκη το πέταξε η ηθοποιός.

«Δεν νομίζω ότι έχει παίξει κάποιο έργο. Δεν ξέρουμε αν είναι ηθοποιός. Αυτά που έχει παίξει δεν είναι έργα, είναι προς την επιθεώρηση, είναι άλλου τύπου πράγμα και δεν τα έχω δει κιόλας. Εγώ δεν εκφέρω γνώμη, όταν δεν έχω δει κάτι», είπε.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top