Έξαλλη η οικογένεια του Τόμας: «το παιδί ζει!»

Διαψεύδουν δημοσιεύματα ότι είναι κλινικά νεκρός

Έξαλλη η οικογένεια του Τόμας: «το παιδί ζει!»

«Το παιδί ζει!», διαμηνύει η οικογένεια του Τόμας Πρωτόπαπα, που -λες και δεν της έφταναν ο πόνος και η αγωνία- βλέπει καθημερινά δημοσιεύματα που θέλουν τον νεαρό ηθοποιό κλινικά νεκρό.

Παρά το ότι ο εγκέφαλος του 26χρονου δεν έχει δείξει καμία αντίδραση ούτε στην τρίτη φαρμακευτική αγωγή, οι γιατροί και οι συγγενείς του δεν παύουν να ελπίζουν! Μάλιστα, ποντάρουν στο νεαρό της ηλικίας του, στο ότι είναι αθλητής, αλλά και στο ότι από την σύγκρουση δεν προσβλήθηκε άλλο ζωτικό όργανο.

Όπως έγραψε και νωρίτερα το star.gr, ο Τόμας εξακολουθεί να είναι διασωληνωμένος και θα παραμείνει στην Εντατική του ΚΑΤ για όσο χρειαστεί.

Μέσω του θείου του, ο οποίος όλες αυτές τις μέρες έχει αναλάβει την επικοινωνία με τα ΜΜΕ αλλά και όλες τις διαδικασίες που απαιτούνται, η οικογένεια διαμηνύει πως ΔΕΝ ισχύουν όσα γράφονται και λέγονται για δωρεά οργάνων και το παλικάρι τους ΔΕΝ είναι κλινικά νεκρό.

Οι συγγενείς του Τόμας εξακολουθούν να παραμένουν στο πλευρό του στο νοσοκομείο, στο οποίο πηγαίνουν τακτικά και φίλοι και συνάδελφοι. Εκτός από τους γνωστούς του, όμως, στο πλευρό του είναι και ο κόσμος που τον αγάπησε μέσα από την δουλειά του και καθημερινά εύχεται και προσεύχεται ο ηθοποιός να βγει νικητής από την μεγάλη «μάχη» που δίνει...

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top