«Αν βγάλουμε τον Τόμας από τα μηχανήματα θα “φύγει”»

Παραμένει σε κώμα ο 26χρονος - βρήκε δικηγόρο η οικογένεια

«Αν βγάλουμε τον Τόμας από τα μηχανήματα θα “φύγει”»

Δυσάρεστα είναι τα νέα από την φαρμακευτική αγωγή στην οποία υποβλήθηκε ο Τόμας Πρωτόπαπας καθώς ο εγκέφαλός του δεν έδειξε σημάδια αντίδρασης. Στο μεταξύ, ο θείος του διέψευσε δημοσιεύ��ατα σύμφωνα με τα οποία υπήρχε το ενδεχόμενο να τον αποσυνδέσουν από τα μηχανήματα.

Η τρίτη κατά σειρά θεραπεία, την οποία πρότειναν οι Άγγλοι ειδικοί αφού πήραν στα χέρια τους τις εξετάσεις, δεν στάθηκε ικανή να προκαλέσει βελτίωση ή την παραμικρή αντίδραση...

«Αν βγάλουμε τον Τόμας από τα μηχανήματα θα “φύγει”», επισημαίνει η οικογένεια του 26χρονου ηθοποιού, ενώ ο θείος του, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, είπε πως πιθανότατα η κατάσταση θα εξελιχθεί σε μακρόχρονη αναμονή αντίδρασης του οργανισμού του.

Ο ηθοποιός θα παραμείνει σε κώμα, στην Εντατική του ΚΑΤ, όπως ακριβώς εδώ και 17 ημέρες. Και μπορεί τα νέα να απογοητεύουν, ωστόσο, κανείς δεν σταματά να έχει πίστη και να προσεύχεται... Μάλιστα, όλοι ελπίζουν πως το νεαρό της ηλικίας του, σε συνδυασμό με το ότι δεν επλήγη κάποιο άλλο ζωτικό όργανο από τη σφοδρή σύγκρουση, ίσως του επιτρέψουν να επανέλθει.

Την ίδια ώρα, η οικογένεια του Τόμας έχει βρει τον δικηγόρο που θα αναλάβει την υπόθεση του τροχαίου. Πληροφορίες αναφέρουν πως είναι νομικός ο οποίος δεν έχει παρουσία στα ΜΜΕ, ενώ οι συγγενείς του ηθοποιού εξετάζουν το ενδεχόμενο να τον βάλουν να υπογράψει πως δεν θα προβεί σε διαρροές προς τον Τύπο.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top