Η μεγάλη ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ: Στο Μαλάουι η Madonna με τα δύο υιοθετημένα παιδιά της

Τα πήγε να δουν από κοντά την πατρίδα τους

Η μεγάλη ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ: Στο Μαλάουι η Madonna με τα δύο υιοθετημένα παιδιά της

Για πρώτη φορά μετά από δύο χρόνια η Madonna επέστρεψε στο Μαλάουι μαζί με τα δύο υιοθετημένα παιδιά της, τον David και τη Mercy, όπως άλλωστε τους είχε υποσχεθεί, ώστε να μην χάσουν την επαφή με τις ρίζες τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες η βασίλισσα της ποπ και τα παιδιά της έφτασαν στην πρωτεύουσα Λιλόνγκουε με το ιδιωτικό τους τζετ και πήγαν κατευθείαν στο ορφανοτροφείο, όπου ο David πέρασε τα πρώτα χρόνια της ζωής του.

madonna1.jpg

Και μπορεί να μην είναι ακόμα ξεκάθαρο, αν η Madonna πήρε μαζί της και τα τέσσερα παιδιά της, όμως υπεύθυνοι του ξενοδοχείου Kumbali Lodge, δήλωσαν ότι ετοιμάζουν όλα τα δωμάτια του μικρού ξενοδοχείου, αποκλειστικά για εκείνη.

«Η Madonna προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο Kamuzu στις 10 το πρωί. Όλοι οι επισκέπτες του ξενοδοχείου κλήθηκαν να το εγκαταλείψουν και δεν θα γίνει καμία νέα κράτηση μέχρι να αναχωρήσει η τραγουδίστρια», είπε πηγή από το ξενοδοχείο.

madonna2.jpg

Δεν είναι γνωστό αν η Madonna θα συναντήσει τον βιολογικό πατέρα του David ή τη γιαγιά και τον θείο της Mercy, πάντως οι συγγενείς της μικρούλας δήλωσαν ότι δεν είχαν ιδέα για την επίσκεψή της, εκφράζοντας ταυτόχρονα την επιθυμία να καταφέρουν να δουν ξανά την εγγονή τους.

madonna3.jpg

Η Madonna υιοθέτησε τον David το 2006 και την Mercy το 2009 και τώρα και τα δύο παιδιά είναι οχτώ ετών. Και μπορεί να είχε προκληθεί μεγάλο σκάνδαλο με τις δύο υιοθεσίες γιατί η Madonna δεν ζούσε στο Μαλάουι για δύο χρόνια, όπως προβλέπει ο νόμος της χώρας για τις υιοθεσίες, όμως τελικά το δικαστήριο τη δικαιώσε, αφού η ίδια υποσχέθηκε να φέρνει τα παιδιά στην πατρίδα τους κάθε δύο με τρία χρόνια.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top