«Η κόρη μου ήταν στην Εντατική υποστηριζόμενη από μηχανήματα,όπως ο Πρωτόπαπας»

Τι λέει γνωστός τραγουδιστής για το Θαύμα που έζησε με την κόρη του

«Η κόρη μου ήταν στην Εντατική υποστηριζόμενη από μηχανήματα,όπως ο Πρωτόπαπας»

Ρεπορτάζ: Ολγίνα Σαντίκου

Ακόμα μια παρόμοια ιστορία με αυτήν του Τόμας Πρωτόπαπα δίνει ελπίδες στον 26χρονο ηθοποιό που δίνει τη δική του μάχη στην Εντατική. Κατά καιρούς έχουμε ακούσει περιστατικά ανθρώπων που βίωσαν το Θαύμα.

Το star.gr ήρθε σε επικοινωνία με τον τραγουδιστή Ηλία Παλιουδάκη, ο οποίος θέλησε να μοιραστεί την συγκλονιστική του ιστορία μαζί μας.

Πριν από 2,5 χρόνια η γυναίκα της ζωής του έφερε στον κόσμο το δεύτερο παιδάκι τους, ένα κοριτσάκι. Γεννήθηκε φυσιολογικά, και η εγκυμοσύνη της συζύγου του κύλησε ομαλά, αλλά λίγες ώρες μετά τη γέννα έπαθε ανακοπή. Το σοκ που υπέστη ο Ηλίας και η οικογένειά του ήταν μεγάλο. Πίστη και ελπίδα υπήρχαν από την πρώτη στιγμή. Η αγωνία όμως και η ανησυχία του δεν μπορούσαν να κρυφτούν.

Το κοριτσάκι κατάφερε να το ξεπεράσει σε μικρό διάστημα και οι γιατροί το επανέφεραν στη ζωή. Η αγωνία του όμως για την εξέλιξη της υγείας της μικρής του είχε και συνέχεια.

Μετά την ανακοπή, ακολούθησε και δεύτερη περιπέτεια. «Η μικρή δεν είχε αίμα! Αυτό είναι ένα πολύ μεγάλο ερωτηματικό για το οποίο δεν πήραμε ποτέ απάντηση. Δεν υπήρχαν ελπίδες. Επανήλθε, αλλά υπήρχαν ερωτήματα στο αν θα μπορέσει να ζήσει. Ο γιατροί πίστευαν πως δεν θα τα καταφέρει. Ήταν τελειωμένη υπόθεση. Έμεινε ένα μήνα στην Εντατική και υποστηριζόταν από μηχανήματα. Η μικρή μου είχε πρόβλημα με τα νεφρά»!

Το θαύμα τελικά έγινε και τώρα είναι καλά η 2,5 χρονών κορούλα του! Μάλιστα, ο Νίκος Τερζής έγραψε τραγούδι για την ιστορία της κορούλας του Ηλία με τίτλο «κόρη ενός Θεού».

Αυτή τη στιγμή μιλώντας για τον Τόμας Πρωτόπαπα υποστηρίζει πως «καταλαβαίνω τους δικούς του ανθρώπους. Αν δεν το έχεις βιώσει δεν μπορείς να το καταλάβεις. Το βίωσα στο πετσί μου Προσπαθώ να βρω τη δύναμη να έρθω σε επαφή με τους ίδιους. Δεν έδιναν καμία ελπίδα, μονάχα αν γίνει θαύμα».

Ακούστε τα λόγια του στο βίντεο που παραθέτουμε.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top