ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: ντυμένη άνδρας σε gay bar η πριγκίπισσα Diana!

Τα νυχτοπερπατήματά της με τον Freddie Mercury αποκαλύπτει νέο βιβλίο

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: ντυμένη άνδρας σε gay bar η πριγκίπισσα Diana!

Σάλο προκαλεί ένα νέο βιβλίο για την Diana, σύμφωνα με το οποίο η αγαπημένη πριγκίπισσα των Βρετανών μεταμφιέστηκε σε.. άνδρα, για να νυχτοπερπατήσει σε gay bar του Λονδίνου!

Ήταν το 1988 όταν η Diana φέρεται να επιστράτευσε την φιλία της με τον Freddie Mercury, για να ξεσκάσει. Ο θρυλικός τραγουδιστής, ο DJ και τ��λεοπτικός αστέρας Kenny Everett και η Cleo Rocos, ανέλαβαν να μεταμφιέσουν την πριγκίπισσα σε νεαρό άνδρα – υποτιθέμενο μοντέλο.

diana_mercury_everrett.jpgΌπως αναφέρεται στο βιβλίο της Rocos, «The Power Of Positive Drinking», τo επίμαχο βράδυ, στο «Royal Vauxhall Tavern», η πριγκίπισσα δεν εμφανίστηκε με τα στυλάτα ρούχα της, αλλά με τζιν, στρατιωτικό τζάκετ, μαύρο καπέλο και γυαλιά ηλίου!

«Η μεταμφιεσμένη Diana έμοιαζε με έναν όμορφο νεαρό άνδρα. Ήταν μια γυναίκα σε εξαιρετική φόρμα, οπότε το μόνο που θα μπορούσαν να σκεφθούν οι θαμώνες ήταν να ένας όμορφος νεαρός άνδρας με όμορφους γλουτούς», γράφει η Rocos.

Σύμφωνα με την συγγραφέα, κανείς από την παρέα δεν πίστευε ότι η μεταμφίεση θα ξεγελούσε τους πάντες: «όταν μπήκαμε μέσα, φανταστήκαμε ότι ήταν προφανές πως μαζί μας ήταν η πριγκίπισσα Diana και νομίζαμε πως θα την ανακάλυπταν το επόμενο λεπτό. Όμως ο κόσμος έμοιαζε σαν να μην την έβλεπε. Σαν να είχε εξαφανιστεί. Εκείνη το λάτρεψε αυτό!».

Την... παράσταση εκείνο το βράδυ έκλεψαν ο Freddie Mercury και ο Kenny Everett, σε σημείο, μάλιστα, που η πριγκίπισσα παρήγγειλε μόνη της ποτό, ενώ η παρέα διασκέδασε περίπου μία ώρα και αποχώρησε!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top