«Σύννεφα» στον γάμο William – Kate Middleton!

Τι συμβαίνει με το πριγκιπικό ζευγάρι και ποιοί μιλούν για... χωρισμό;

«Σύννεφα» στον γάμο William – Kate Middleton!

Άσχημα μαντάτα έρχονται από το Buckingham: λίγες ημέρες πριν την δεύτερη επέτειο του γάμου τους κι ενώ περιμένουν το πρώτο τους παιδί, ο πρίγκιπας William και η Kate Middleton λέγεται πως είναι «στα μαχαίρια»!

Σύμφωνα με δημοσιεύματα του βρετανικού Τύπου, αφορμή για τα συζυγικά τα καβγαδάκια είναι η απόφαση της εγκυμονούσας δούκισσας να αψηφήσει για ακόμα μία φορά το πρωτόκολλο και να αρνείται τη βασιλική γκουβερνάντα.

Όπως έχει γράψει και το παρελθόν το star.gr, η Kate – Catherine νιώθει περισσότερη ασφάλεια με την μητέρα της, Carole και για τον λόγο αυτό ζήτησε από τον William να μετακομίσει στο παλάτι του Kensington ώστε να την βοηθήσει, όπως συνέβη και στις αρχές της εγκυμοσύνης της, με τα προβλήματα ναυτίας που την έστειλαν στο νοσοκομείο.

Οι βρετανικές ταμπλόιντς αναφέρουν πως ο William δεν έχει πρόβλημα με την πεθερά μέσα στα πόδια του, εκείνη, όμως, που «κλωτσάει» είναι η βασίλισσα Ελισάβετ!

Σύμφωνα με αυτά τα δημοσιεύματα, η Ελισάβετ δεν αντέχει να βλέπει το πρωτόκολλο και βασιλικές παραδόσεις ετών να «τσαλακώνονται» από μία 31χρονη «κοινή θνητή». Μάλιστα, κάποιοι λένε πως άσκησε... βέτο στον εγγονό της, συνιστώντας του μέχρι και τον χωρισμό, προκειμένου να διαφυλάξει την παράδοση!

Και να σκεφτείς ότι στις 29 του μήνα το πριγκιπικό το ζεύγος συμπληρώνει δύο χρόνια έγγαμου βίου, ενώ προ ημερών Ελισάβετ και Kate έκαναν ακόμα μία κοινή δημόσια εμφάνιση...
Σιγά μην πάθει τίποτα η γιαγιά από την πολλή αγάπη για την αγαπημένη του εγγονού της!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top