Την ώρα που ο Τόμας Πρωτόπαπας δίνει σκληρή μάχη για τη ζωή του, κάποιοι τον έχουν για νεκρό!

Συγκλονισμένοι οι συγγενείς, επιφυλακτικοί οι γιατροί! Ελπίζουν σε ένα θαύμα

Την ώρα που ο Τόμας Πρωτόπαπας δίνει σκληρή μάχη για τη ζωή του, κάποιοι τον έχουν για νεκρό!

​Συγγενείς, φίλοι και συνάδελφοι παραμένουν υπομονετικά στο πλευρό του Τόμας Πρωτόπαπα στο νοσοκομείο ΚΑΤ, όπου νοσηλεύεται για 14η ημέρα και προσεύχονται για ένα θαύμα!

Ο νεαρός ηθοποιός παραμένει διασωληνωμένος σε κρίσιμη κατάσταση, ενώ σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο οργανισμός του 25χρονου ηθοποιού και αθλητή δεν ανταποκρίθηκε θετικά στην φαρμακευτική αγωγή, που του χορηγείται από τους θεράποντες ιατρούς, από το πρωί της Τετάρτης.

«Τελευταία μας ελπίδα, ένα θαύμα», είπε την Παρασκευή στο Star ο θείος του Τόμας, προσθέτοντας πως περίμεναν τα αποτελέσματα από τη νέα φαρμακευτική αγωγή, αλλά οι γιατροί τους είπαν ότι χρειάζονται περισσότερο χρόνο, καθώς η μάχη είναι σκληρή.

Όπως είπε ο θείος του ηθοποιού, οι εξετάσεις που επρόκειτο να γίνουν δεν έγιναν. «Οι γιατροί θέλουν να καθαρίσει εντελώς ο οργανισμός του από τα φάρμακα και μετά να τον υποβάλλουν σε τεστ για να δουν αν θα αντιδράσει ο εγκέφαλός του. Έχουμε πίστη και κουράγιο, αλλά ο χρόνος παίζει μαζί μας», συμπλήρωσε ο ίδιος.

Αν και οι γιατροί επιθυμούσαν αυτές τις ημέρες να αποσυνδέσουν τα μηχανήματα που υποστηρίζουν μηχανικά τα ζωτικά όργανα του Τόμας, ο οργανισμός του ηθοποιού δείχνει να μην είναι ακόμα έτοιμος για κάτι τέτοιο.

Την Δευτέρα, οι γονείς αν και εξαντλημένοι, η σύντροφος και οι φίλοι του Τόμας θα περιμένουν τις απαντήσεις από την καινούργια θεραπεία. Θα περιμένουν μία αντίδραση, ένα θετικό σημάδι που θα τους κάνει να χαμογελάσουν ξανά για το παλικάρι τους...

Έγραψαν πως "Έφυγε ο Τόμας Πρωτόπαπας"!!! Βιαστικό λάθος, παραπληροφόρηση ή κακόγουστο αστείο;

tomas protopapas 4.jpg

Την ώρα που ο γνωστός ηθοποιός δίνει σκληρή μάχη για να κρατηθεί στη ζωή, κάποιοι στην προσπάθεια τους να εξασφαλίσουν λίγα κλικ παραπάνω, έγραψαν βιαστικά σύμφωνα με το pelop.gr, πως ο γνωστός ηθοποιός έφυγε από τη ζωή!

tomas-thanatos.jpg

Αν κάποιος κλικάρει στο link της ιστοσελίδας που ανάρτησε πως "Έφυγε ο Τόμας Πρωτόπαπας" θα οδηγήσει σε λάθος, καθώς οι υπεύθυνοι του site προφανώς αντελήφθησαν πως η πληροφόρηση -αν είχαν τέτοια- ήταν από λανθασμένη έως επικίνδυνη. Κυρίως για τους ίδιους και την αξιοπιστία τους.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top