Μόνο στο star.gr: Το ξέσπασμα της Σ. Κριθαριώτη για την βομβιστική επίθεση στο σπίτι της

«Ντρέπομαι που είμαι Ελληνίδα»

Για πρώτη φορά η γνωστή σχεδιάστρια Σ��λια Κριθαριώτη, σύζυγος του εφοπλιστή Νίκου Τσάκου, μίλησε αποκλειστικά στο κεντρικό δελτίο του STAR για την βομβιστική επίθεση που δέχθηκαν στο σπίτι τους.

Η γνωστή σχεδιάστρια δεν μπορεί ακόμα να εξηγήσει πώς η οικογένειά της έγινε στόχος τρομοκρατικής επίθεσης, αφού ούτε εκείνη, ούτε ο σύζυγός της έχουν προκαλέσει με τη ζωή που κάνουν.

«Δεν μπορώ να καταλάβω. Μάλλον θα ήταν μια κίνηση αποπροσανατολισμού και δεν πιστεύω ότι αγανακτισμένοι τρομοκράτες σκέφτηκαν την οικογένεια του άνδρα μου, η οποία δεν έχει καμιά δουλειά στην Ελλάδα και κερδίζει τα χρήματά της στις θάλασσες των έξι ηπείρων», είπε.

Μάλιστα αποκάλυψε ότι ούτε εκείνη, αλλά ούτε και ο σύζυγός της φοβόταν και γι’ αυτόν το λόγο δεν είχαν και ποτέ ασφάλεια.

«Δεν το καταλαβαίνει κι αυτός. Δεν είχε ποτέ ασφάλεια ο σύζυγός μου. Του βάλανε δύο ανθρώπους κι αυτός τους πήρε τηλεόραση να βλέπουν. Έχεις ακούσει ασφάλεια να βλέπει τηλεόραση; Ο σύζυγός μου δε θεωρεί τον εαυτό του στόχο, δεν έχουμε κάνει καμία δουλειά στην Ελλάδα, δεν έχουμε καταχραστεί ούτε δραχμή», είπε.

Αγανακτισμένη μάλιστα η σχεδιάστρια τονίζει ότι ποτέ δεν έχει διώξει άνθρωπο από τη δουλειά της και φροντίζει όσο μπορεί με τον σύζυγό της να βοηθάει όσο μπορεί.

Ευτυχώς την ώρα της επίθεσης τα παιδιά της δεν ήταν στο σπίτι.

«Ευτυχώς δεν ήταν σπίτι, ήταν στα μαθήματά τους. Ντρέπομαι που είμαι Ελληνίδα. Είμαι αγανακτισμένη. Όταν κάποιοι άνθρωποι είναι υπεύθυνοι για την κατάντια αυτής της χώρας, πάω στο εξωτερικό και ντρέπομα�� να πω ότι είμαι Ελληνίδα. Γιατί; Κάποιος δεν πρέπει να είναι υπεύθυνος; Να πληρώσει για τη μάσα που έκαναν για να φτάσουμε σ’ αυτό το σημείο», αναρωτήθηκε.

Πάντως η ίδια αυτό που θέλει είναι να βλέπει χαμογελαστά πρόσωπα, όσο δύσκολο κι αν είναι αυτό στις μέρες που περνάμε.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top