Εξοπλίζουν τη «φωλίτσα» τους Jennifer Aniston-Justin Theroux-Για αγορές σε κατάστημα επίπλων

Ψωνίζουν ψωνίζουν και η έπαυλη ΔΕΝ γεμίζει!

Εξοπλίζουν τη «φωλίτσα» τους Jennifer Aniston-Justin Theroux-Για αγορές σε κατάστημα επίπλων

Ε τώρα, άμα έχεις μια έπαυλη 800.000 τετραγωνικών μέτρων στο Bel Air, αξίας 20 εκατομμυρίων ευρώ, έτσι άδεια θα την αφήσεις;

jen2.jpg
Για την Jennifer Aniston και τον Justin Theroux μιλάμε, που ψωνίζουν ψωνίζουν, και το «σπιτάκι» τους, δεν γεμίζει!

Που το χάνεις, που το βρίσκεις το ζεύγος, όλο για αγορές σε καταστήματα επίπλων είναι, προκειμένου να εξοπλίσουν πλήρως το «φτωχικό» τους.

jen3.jpg
Οι παπαράτσι, τους τσάκωσαν στο Δυτικό Hollywood, σε κατάστημα με αντίκες, να ψάχνουν όμορφα έπιπλα για την ερωτική τους φωλιά, με το βλέμμα τους να πέφτει σε πράσινες floral ταπετσαρίες τοίχου.

jen4.jpg
Μαζί τους, είχαν και έναν διακοσμητή, προκειμένου να τους δώσει τις κατάλληλες συμβουλές, μιας και η Jennifer θέλει όλα να είναι τέλεια πριν μετακομίσουν στην υπεροπολυτελή τους έπαυλη.

jen5.jpg
Χαρακτηριστικό είναι, πως την προηγούμενη εβδομάδα, η 41χρονη ηθοποιός με τον 41χρονο αρραβωνιαστικό της, ψώνισαν και πάλι έπιπλα από άλλες αντικερί, επιλέγοντας Ευρωπαϊκά κομμάτια του 17��υ αιώνα, ανάμεσα τους πίνακες, γλυπτά και άλλα μικροαντικείμενα.

Και δεν ήταν ο μόνος αιώνας που «τίμησε» η Aniston, μιας και στη συνέχεια, ψώνισε κομμάτια από τον 18ο, 19ο και 20ο αιώνα, έτσι για να υπάρχει… χωροχρονική ποικιλία!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top