Τα ίσια ανάποδα έφερε η Β. Κολλιδά και έκανε πρόταση γάμου στον καλό της!

Ετοιμάζονται για κουφέτα το καλοκαίρι

Τα ίσια ανάποδα έφερε η Β. Κολλιδά και έκανε πρόταση γάμου στον καλό της!

Κατακούτελα την χτύπησε ο έρωτας τη Βάσω Κολλιδά και μόλις επτά μήνες μετά από την έναρξη της σχέσης της με τον Γιάννη Εμμανουηλίδη, δεν κρατήθηκε και του έκανε πρόταση γάμου.

kolyda1.jpg

«Του έχω κάνει πρόταση γάμου μεταξύ σοβαρού και αστείου. Εκείνος χαμογέλασε και είπε: “Δέχομαι”. Όταν τον είδα να χαμογελάει επέμενα και του είπα ότι ήθελα μια σοβαρή απάντηση», αποκάλυψε το γνωστό μοντέλο και δεν κρύβει τον έρωτα της για τον καλό της.

kolyda2.jpg

«Εγώ τον Γιάννη τον θέλω στη ζωή μου γιατί αισθάνομαι ότι δεν υπάρχει ωραιότερο πράγμα από αυτό που μας συμβαίνει. Αλλά δεν βιαζόμαστε», είπε.

Και μπορεί να μην έχουν ορίσει ακόμα ημερομηνία γάμου, όμως το ιδανικό γι’ αυτούς θα ήταν ο γάμος να γίνει στην Πάρο, το νησί από όπου κατάγεται ο Γιάννης και μάλιστα τον Ιούλιο, αφού αυτός είναι ο μήνας που γνωρίστηκαν.

kolyda3.jpg

Όπως αποκάλυψε η Βάσω νιώθουν τόσο πολύ ερωτευμένοι που από την αρχή της σχέσης τους μένουν μαζί.

«Από την πρώτη μέρα της σχέσης μας, ουσιαστικά μένουμε μαζί γιατί δεν μπορούσαμε να είμαστε ούτε ώρα χωριστά ο ένας από τον άλλο», είπε.

kolyda4.jpg
Μάλιστα όπως παραδέχεται ο Γιάννης μ��ήκε στη ζωή της την πιο κατάλληλη στιγμή.

kolyda5.jpg

«Ο Γιάννης μπήκε στη ζωή μου και συμπλήρωσε ένα κενό που κανένας άνθρωπος μέχρι τώρα δεν έχει καταφέρει να γεμίσει. Δεν σκέφτηκα λοιπόν ούτε μια στιγμή ότι ήταν πολύ νωρίς για να κάνω μια νέα αρχή», τόνισε.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top