Κρίσιμη η αυριανή μέρα για την υγεία του Τόμας Πρωτόπαπα

Γιατί δεν εκδίδεται το ιατρικό ανακοινωθέν;

Κρίσιμη η αυριανή μέρα για την υγεία του Τόμας Πρωτόπαπα

​Αυτό που θέλουν και τονίζουν με κάθε ευκαιρία οι άνθρωποι που βρίσκονται δίπλα στον Τόμας Πρωτόπαπα είναι να βγει το ιατρικό ανακοινωθέν ώστε να σταματήσουν να κυκλοφορούν ανακρίβειες.

Ο θείος του, όπως σας γράψαμε στο star.gr, μέσα από συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό «Εγώ weekly» μίλησε για τις δύσκολες ώρες που περνά η οικογένεια και εξέφρασε την επιθυμία τους να βγει από το ΕΚΕΠΥ το ανακοινωθέν.

Ποιος είναι ο λόγος που δεν έχει εκδοθεί μέχρι στιγμής; Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της «Μεσημεριανής Μελέτης», εφόσον δεν υπάρχει κάποια αντίδραση στον εγκέφαλο οι γιατροί δεν έχουν κάτι να συμπληρώσουν.

Η οικογένεια και οι φίλοι του περιμένουν με μεγάλη αγωνία να ολοκληρωθεί αύριο, Παρασκευή, η τρίτη κατά σειρά φαρμακευτική αγωγή για να δουν πως θα αντιδράσει ο εγκέφαλος και αν θα δοθεί κάποιο σήμα.

Αυτή είναι η 12η μέρα που νοσηλεύεται στο νοσοκομείο ΚΑΤ και μέχρι στιγμής η κατάστα��η της υγείας του παραμένει στάσιμη και αμετάβλητη. Η εγκεφαλική πίεση έχει πέσει στο 37, ενώ η κανονική πίεση κυμαίνεται στο 20, γεγονός που δείχνει ότι ο ηθοποιός δίνει τη δική του μάχη.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top