Καμία αντίδραση από τον Τόμας στα νέα φάρμακα

Παραμένει κρίσιμη η κατάσταση – εικόνες κι αγιασμό του πήγαν στο ΚΑΤ

Καμία αντίδραση από τον Τόμας στα νέα φάρμακα

Σταθερή και κρίσιμη παραμένει η κατάσταση του Τόμας Πρωτόπαπα, που για 11η ημέρα συνεχίζει να δίνει «μάχη» για τη ζωή του στην Εντατική του ΚΑΤ. Στο μεταξύ, η οικογένειά του ευχαρίστησε όσους εύχονται και προσεύχονται για τον νεαρό ηθοποιό, ενώ υπήρξαν κάποιοι που πήγαν στο νοσοκομείο εικόνες κι αγιασμό.

Μετά τις διφορούμενες απόψεις των Αμερικανών και των Άγγλων ειδικών, ο Τόμας δεν έχει δείξει καμία αντίδραση στη νέα φαρμακευτική αγωγή, η οποία του χορηγείται από το πρωί της Τρίτης.

Το ενδιαφέρον των γιατρών και της οικογένειας στρέφεται στην Παρασκευή, οπότε και αναμένονται τα αποτελέσματα από την χορήγηση της νέας θεραπείας.

«Θέλουμε σαν οικογένεια να ευχαριστήσουμε τον κόσμο. Ευχαριστούμε για την αμέριστη συμπαράστασή τους, τους ευχαριστούμε για τη στήριξη τους, για τα λόγια και τις πράξεις στήριξης και υποστήριξης», γράφουν, μεταξύ άλλων, στην επιστολή τους οι γονείς του Τόμας, όπως έγραψε και νωρίτερα το star.gr, αποκαλύπτοντας ότι ένας γονιός με το παιδί του, που είχε περάσει παρόμοια κατάσταση, πήγε και τους βρήκε για να τους αποδείξει ότι θαύματα γίνονται!

Δείτε το βίντεο από το κεντρικό δελτίο του Star με όλα τα νεότερα για τον Τόμας

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top