Π. Γιαννόπουλος: «Άθλιο το τραγούδι των Koza Mostra και του Αγάθωνα»

«Φέτος έχουμε αποφασίσει να αυτοκτονήσουμε»

Π. Γιαννόπουλος: «Άθλιο το τραγούδι των Koza Mostra και του Αγάθωνα»

«Άθλιο» χαρακτήρισε το τραγούδι των Koza Mostra και του Αγάθωνα που θα πάει φέτος στη Eurovision ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος.

Ο δημιουργ��ς του «Secret Combination» που έφερε την τρίτη θέση για την Ελλάδα το 2008 με την Καλομοίρα, ξέσπασε μπροστά στις κάμερες και εξέφρασε την απέχθειά του για το φετινό τραγούδι.

«Δυστυχώς το άκουσα το τραγούδι που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στη φετινή Eurovision. Φέτος έχουμε αποφασίσει να αυτοκτονήσουμε. Είναι ίσως η χειρότερη συμμετοχή που είχαμε ποτέ», είπε.

Ο γνωστός στιχουργός αποκάλυψε μάλιστα ότι όλο αυτόν τον καιρό έχει πιέσει τον εαυτό του να μην μιλήσει για τη φετινή συμμετοχή στη Eurovision, όμως δεν άντεξε και τα έβγαλε από μέσα του.

«Το θεωρό άθλιο κομμάτι, δεν μου αρέσει καθόλου. Δεν είναι διαφορετικό άκουσμα, είναι κακό τραγούδι. Όταν ένα τραγούδι έχει κακή σύνθεση, μέτριο στίχο και ερμηνευμένο, όπως είναι ερμηνευμένο, κατά την άποψή μου είναι ένα κακό τραγούδι», πρόσθεσε.

Πάντως ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος βρήκε κι ένα καλό στο κομμάτι και ποιο νομίζετε ότι είναι αυτό; Ο… Αγάθωνας.

«Θεωρώ ότι ο Αγάθωνας είναι το μόνο καλό σ’ αυτό το κομμάτι γιατί φαίνεται ότι το ευχαριστιέται αυτό το πράγμα και του αρέσει και του ταιριάζει. Δε θέλω να θίξω τα παιδιά, αλλά το κομμάτι δεν είναι καλό», είπε.

Δεν έκρυψε μάλιστα τους φόβους του ότι το τραγούδι δε θα πάει καθόλου καλά στο Μάλμε της Σουηδίας.

«Μακάρι να βγω ψεύτης, αλλά πιστεύω ότι θα περάσει τον ημιτελικό, γιατί θα τους κάνει ενδιαφέρον σαν concept να έχουν αγόρια από την Ελλάδα με κιλτ σκοτσέζικα, θα πάει στον τελικό, αλλά το βλέπω να βρίσκεται σε μια θέση ανάμεσα στη 15η και την 25η», είπε.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top