Εσπευσμένα σε νοσοκομείο της Αθήνας ο γιος του Ματθαίου Γιαννούλη

Μεταφέρθηκε από την Νάξο - ξέσπασε στο Facebook ο τραγουδιστής

Εσπευσμένα σε νοσοκομείο της Αθήνας ο γιος του Ματθαίου Γιαννούλη

Με τους πολιτικούς τα έβαλε ο Ματθαίος Γιαννούλης, με αφορμή την περιπέτεια υγείας του γιού του, ο οποίος μεταφέρθηκε από το νοσοκομείο της Νάξου στην Αθήνα. Παράλληλα, ο τραγουδιστής εξήρε δημόσια την γυναίκα του, με ένα μήνυμα αγάπης στο Facebook.

giannoulis.jpgΟ Ματθαίος ευχαρίστησε δημόσια τους γιατρούς της Νάξου λέγοντας ότι έκαναν ό,τι καλύτερο μπορούσαν και, απευθυνόμενους στους πολιτικούς, είπε: «θα ευχηθώ από καρδιάς να αντιμετωπίσετε πρόβλημα υγείας και να μην μπορείτε να βγάλετε μια ακτινογραφία για να δείτε τί τραβάει ο κάθε εργάτης – βοσκός – αγρότης - ψαράς στη Νάξο»!

«Το μόνο πού ξέρετε να κάνετε είναι να κατεβαίνετε παραμονές των εκλογών να ζητάτε ψήφους. Από ποιους; Απ’ αυτούς τούς ανθρώπους π��ύ τούς πίνετε το αίμα καθημερινά; Απ’ αυτούς τούς ανθρώπους πού απ το υστέρημα τους σάς κουβαλάνε μυζήθρες κατσίκια και υφαντά για να φάτε; Απ’ αυτούς τούς ανθρώπους που απ το υστέρημα τους σάς κερνάνε ακόμα και τον καφέ πού πίνετε; Απ’ αυτούς τούς ανθρώπους πού ξεφτιλίζετε καθημερινά και τούς αφήσατε να ζούνε δίχως όνειρα και δίχως ελπίδα για τα παιδιά ή τα εγγόνια τους; Απ’ αυτούς τούς ανθρώπους θα ζητήσετε ψήφο; Απ’ αυτούς τούς ανθρώπους πού μυρίζουν τα ρούχα τους αλμύρα...και μάντρα; Αλήθεια θα μπορέσετε να δώσετε το χέρι σας σε ένα τέτοιο άνθρωπο και να τον χαιρετίσετε; Τα δικά σας χέρια είναι καθαρά....αυτά τα χέρια είναι γεμάτα λάσπη και ρόζους! ΑΝ ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΛΑΣΠΗ ΚΑΙ ΟΙ ΡΟΖΟΙ!!!! Να ξέρατε μόνο πόσο μα πόσο σάς λυπάμαι!!!!!!», συνέχισε το τραγουδιστής.

Λίγο αργότερα, ο Ματθαίος «ανέβασε» φωτογραφία της γυναίκας και του γιού του, γράφοντας για την σύζυγό του: «πέντε 24ΩΡΑ με μοναδικό της ύπνο 2 ώρες πάνω στο αεροπορικό κάθισμα τού blue star. Πέντε 24ωρα με 2 τοστ και 5 μπουκαλάκια νερό! Πέντε 24ωρα γελαστή για να μην τη δει το παιδί της να κλαίει! ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΓΝΗΣΙΑ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΜΑΝΑ! Η ΓΝΗΣΙΑ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΓΥΝΑΙΚΑ...Η ΓΝΗΣΙΑ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΚΥΡΙΑ! Είσαι αρχόντισσα...¨σε ευχαριστώ!».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top