Ξανά στη φυλακή η Lindsay Lohan με 5kg ρουζ!

Το μακιγιάζ που αποσυντόνισε ακόμα και τους δικαστές

Ξανά στη φυλακή η Lindsay Lohan με 5kg ρουζ!
Τα σίδερα της φυλακής φαίνεται τελικά πως είναι φτιαγμένα για τη Lindsay Lohan που μια μπαίνει μια βγαίνει και σταματημό δεν έχει!

Η 25χρονη σταρ με την πολυτάραχη ζωή, κοντεύει να μπει στο βιβλίο των ρεκόρ Guiness, αφού μπήκε για πέμπτη φορά φυλακή μέσα σε μόλις τέσσερα χρόνια.

Η νεαρή σταρ, οδηγήθηκε από τους αστυνομικούς στα κρατητήρια, καθώς παραβίασε τους όρους της αποφυλάκισης της, που όριζαν πως θα πρέπει να προσφέρει κοινωνικό έργο σε κέντρο γυναικών.
Οι αστυνομικοί της φόρεσαν χειροπέδες και την οδήγησαν στον γνώριμο χώρο της φυλακής, όπου δεν έμεινε πολύ!Πλήρωσε 100.000 δολάρια και πάλι έξω η Lindsay.

Η νεαρή σταρ με τον πολύπαθο βίο, δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυα της, ενώ την ώρα που πέρασε την πόρτα του δικαστηρίου και κάθισε στο εδώλιο, όλοι κάρφωσαν τα βλέμματα τους στο πρόσωπο της. Και όχι επειδή έκλαιγε, αλλά επειδή είχε βάλει τόσο πολύ ρουζ, που αποσυντόνισε μέχρι και την δικαστή. Ούσα γυναίκα βλέπετε, καρφώθηκε το μάτι της πάνω στο μάγουλο της Lindsay.

Κατά τ΄άλλα, η 25χρονη σταρ εμφανίστηκε στο δικαστήριο «κυρία», με το μακρύ της άσπρο φουστανάκι, την χρυσή Chanel τσαντούλα της και την ασορτί γοβίτσα.
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top