Πρώτη φορά: Οι γονείς του Τόμας Πρωτόπαπα μιλάνε μέσα από την Εντατική

Διαβάστε τα συγκινητικά λόγια προς όλο τον κόσμο

Για πρώτη φορά οι γονείς του Τόμας Πρωτόπαπα μέσα από την Εντατική και μέσω μιας επιστολής ευχαριστούν όλο τον κόσμο για τη συμπαράσταση τους.

Την επιστολή έγραψε ο θείος του Τόμας μεταφέροντας ακριβώς τα λόγια του αδερφού του.

«Μιλώντας με τον αδερφό μου Γιάννη, τον πατέρα του Τόμας θέλουμε σαν οικογένεια να ευχαριστήσουμε τον κόσμο. Ευχαριστούμε για την αμέριστη συμπαράστασή τους, τους ευχαριστούμε για τη στήριξη τους, για τα λόγια και τις πράξεις στήριξης και υποστήριξης.

Ευχαριστούμε τον γονιό που ήρθε στο νοσοκομείο με το παιδί του, που είχε περάσει παρόμοια κατάσταση και ήρθε να μας βρει για να μας αποδείξει ότι θαύματα γίνονται, όπως έγινε και στο δικό του παιδί, που μετά από μήνες ξύπνησε από το κώμα.

Ευχαριστούμε τους αγνώστους που τηλεφωνούν για να μάθουν νέα για το παιδί μας.

Ευχαριστούμε τους δημοσιογράφους που νοιάζονται πραγματικά για το παιδί μας και μας στηρίζουν. Ευχαριστούμε για όλα τα λόγια συμπα��άστασης και αγάπης που μας δίνουν κουράγιο. Ευχαριστούμε όλους που ενώνετε τις προσευχές σας με τις δικές μας.

Ευχαριστούμε τους αγνώστους που τηλεφωνούν για να μάθουν νέα για το παιδί μας».

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της «Μεσημεριανής Μελέτης», ακόμα και από την Ιταλία τηλεφώνησε κόσμος για να στείλει κάποιο εικόνισμα. Όλοι προσεύχονται μέρα νύχτα για να γίνει το θαύμα και να πατήσει ξανά στα πόδια του ο Τόμας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top