Πανσέληνος στο Ζυγό: Τώρα σπάει... ότι δεν αντέχει στο χρόνο!

Το νου σας... Κριοί, Ζυγοί, Καρκίνοι και Αιγόκεροι!

​Σήμερα πραγματοποιείται η «σκληρή» για πολλούς Πανσέληνος του Μαρτίου, στον άξονα Κριού- Ζυγού. Πρόκειται για ένα φεγγάρι επαναστατικό, ρεαλιστικό, που χτυπά κατευθείαν στο συναίσθημα, ξεκαθαρίζει ή απαιτεί λύσεις… ! Το φεγγάρι αυτό θα σπάσει τα όρια και τους όρους και ότι δεν έχει αντοχή στο χρόνο!
Άμεσα επηρεάζονται οι εκπρόσωποι του Παρορμητικού σταυρού -Κριοί, Ζυ��οί, Καρκίνοι και Αιγόκεροι- κυρίως του πρώτου δεκαημέρου, αλλά και όσους έχουν πλανήτες στα ζώδια αυτά. Εσείς θα έχετε ξαφνικές εξελίξεις, ανατροπές και θα κληθείτε να αντιμετωπίσετε αλήθειες, με γνώμονα τις οποίες θα πρέπει να πράξετε. Να είστε ήρεμοι κι όσοι μπορείτε (αυτές τις μέρες)… με λιγότερο συναισθηματισμό, για να μπορέσετε να διακρίνετε τις ακτίνες φωτός στο σκοτεινό αδιέξοδο που βιώνετε!
Εσείς του Μεταβλητού Σταυρού- Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθείς- βάλλεστε ποικιλοτρόπως. Για την ακρίβεια, Παρθένοι και Ιχθείς, βάλλονται στα οικονομικά τους καθώς απρόβλεπτα έξοδα έρχονται από το πουθενά και σας πιέζουν. Δίδυμοι και Τοξότες, χάρη στην ευνοϊκή επιρροή των υπόλοιπων πλανητών…, η Πανσέληνος ρίχνει φως σε υποθέσεις που σας απασχολούσαν, αλλά φωτίζει τα πρόσωπα σας, αφού θα δείτε τα όνειρα σας να γίνονται αληθινά.
Τα ζώδια του Σταθερού Σταυρού- Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί, και Υδροχόοι- αν και βάλλεστε λιγότερο, καλείστε να κάνατε μια εσωτερική ανασκόπηση, να σκεφτείτε, να ξεκαθαρίσετε διλήμματα, να σεβαστείτε τις ανάγκες σας αλλά και των άλλων. ��υτό που έχετε να κάνετε είναι να βάλετε σε μια τάξη τα πράγματα… μέσα σας!
Υπομονή για τρεις μέρες περίπου… !
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top