Διχασμένοι Αμερικανοί και Άγγλοι γιατροί για τον Τόμας

Νέα φαρμακευτική αγωγή - όρισε δικηγόρο η οικογένεια

Διχασμένοι Αμερικανοί και Άγγλοι γιατροί για τον Τόμας

Διίστανται οι απόψεις των γιατρών για την κατάσταση του Τόμας Πρωτόπαπα, όπως προκύπτει από τις εκτιμήσεις που έστειλαν στην οικογένειά του, τόσοι οι Αμερικανοί, όσο και οι Άγγλοι ειδικοί, που είδαν τις εξετάσεις του. Στο μεταξύ, συνεχίζονται οι έρευνες για το μοιραίο τροχαίο.

Όπως έχει γράψει το star.gr, οι Αμερικανοί γιατροί είπαν ότι οι Έλληνες συνάδελφοί τους έκαναν το καλύτερο κι ακόμα παραπάνω, επισημαίνοντας πως η κατάσταση είναι δύσκολη και απαιτείται ένα θαύμα για τον νεαρό ηθοποιό.

Από την πλευρά τους, όπως σας γράψαμε και νωρίτερα, οι γιατροί από εξειδικευμένο κέντρο της Αγγλίας εμφανίζονται πιο αισιόδοξοι: αφενός τονίζουν πως είναι σπάνιο το φαινόμενο να υπάρχει τόσο υψηλή πίεση στον εγκέφαλο, αφετέρου, όμως, επισημαίνουν πως το νεαρό της ηλικίας του Τόμας και το ότι είναι αθλητής μπορεί να τον βοηθήσουν.

Η πίεση στο κρανίο του νεαρού ηθοποιού έχει μειωθεί, ενώ δεν έχει πυρετό και δεν παρουσιάζει λοιμώξεις, σημάδια που κάνουν οικογένεια και γιατρούς να αναθαρρούν αλλά να μην εφησυχάζουν. Μάλιστα, μετά και το πόρισμα των Άγγλων, η φαρμακευτική αγωγή άλλαξε εκ νέου, με την ελπίδα ο εγκέφαλος του Τόμας να αντιδράσει...

Την ώρα που όλοι περιμένουν το θαύμα, παραμένουν σε εξέλιξη οι έρευνες της Τροχαίας για το ατύχημα. Όπως δήλωσε ο θείος του ηθοποιού, Γιώργος, η οικογένεια ενημερώθηκε και επίσημα από την αστυνομία για την κατάθεση του οδηγού του βαν. Όπως υποστηρίζει και έχει ήδη γράψει το star.gr, ο υπάλληλος της «Αττικής Οδού» είπε στις Αρχές πως δεν είδε το σταματημένο αμάξι του Τόμας γιατί τον τύφλωσε ο ήλιος.

Η διερεύνηση του ατυχήματος βρίσκεται ακόμα σε ανακριτικό στάδιο, ενώ η οικογένεια Πρωτόπαπα έχει ορίσει δικηγόρο αλλά προέχει η υγεία του Τόμας!

Δείτε στο βίντεο όλα τα νεότερα για τον Τόμας όπως μεταδόθηκαν από το ��εντρικό δελτίο του Star

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top