Αναστασιάδης: «Ποτέ δεν θα έπαιρνα χαρτί από γιατρό για να απαλλαγώ από τον στρατό»

Δηλώνει ελεύθερος με έμπνευση για νέα κομμάτια!

Αναστασιάδης: «Ποτέ δεν θα έπαιρνα χαρτί από γιατρό για να απαλλαγώ από τον στρατό»

​Την περασμένη Πέμπτη, ο Δήμος Αναστασιάδης παρουσιάστηκε στο στρατόπεδο της Θήβας για να υπηρετήσει την εννιάμηνη θητεία του.

Σε συνέντευξη που παρα��ώρησε παραδέχτηκε πως «είμαι λίγο απείθαρχος. Θα μου κάνει καλό ο στρατός. Είναι μια εμπειρία που αν τη δεις από τη θετική της πλευρά μπορεί και να περάσεις ωραία. Άλλωστε διαρκεί μόνο εννέα μήνες».

Για τους επώνυμους που επιλέγουν να μην υπηρετήσουν τον στρατό τονίζει πως «ποτέ δεν θα έμπαινα στη διαδικασία να περάσω από γιατρούς για να μην πάω στον στρατό. Όταν ασχολείσαι με τέχνη είναι λογικό να κουβαλάς και μια κάποιου είδους τρέλα. Παρ’ όλα αυτά, πρέπει να είμαστε ειλικρινείς. Τρελόχαρτο να πάρει ο τρελός και ο υγιής να κάνει αυτά που ζητούνται από τους νόμους της χώρας. Τα πράγματα σήμερα είναι διαφορετικά, αφού έχουν να κάνουν με ήθη, έθιμα και αξίες»!

Όσο για τον στρατό και την έμπνευση, υποστηρίζει πως «δεν μπορώ να χαρώ τον στρατό όσο θέλω γιατί είμαι μεγάλος και η δουλειά μου τρέχει. Αν γυρνούσα τον χρόνο πίσω θα πήγαινα στρατό σε μικρότερη ηλικία. Έχω ένα άγχος γιατί είναι ένα «stop» στην καριέρα μου σε μια δύσκολη περίοδο. Αισθάνομαι ότι ο στρατός είναι πηγή έμπνευσης και σύντομα θα γράψω νέα τραγούδια».

Δηλώνει πως μπορεί να κάνει κάποιες εμφανίσεις στις εξόδους του ενώ στην ερώτηση "τι του λείπει περισσότερο τώρα" απαντά «τα αγαπημένα του πρόσωπα και η κιθάρα».

Όταν πριν από μερικούς μήνες είχε γράψει το κομμάτι «πάντα και παντού μαζί σου» νόμιζε όπως υποστηρίζει ότι με την κοπέλα εκείνη θα είναι για πάντα μαζί και δεν θα χωρίσουν ποτέ. «Ήταν ένας έρωτας που πέρασε και πλέον είμαι ελεύθερος» τονίζει.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top