Ξέμεινε από.... μάνατζερ η Pippa!

Γιατί το έβαλε στα πόδια ο συνεργάτης της αδερφής της Kate Middleton;

Ξέμεινε από.... μάνατζερ η Pippa!

Τελειωμό δεν έχει ο «κατήφορος» για το βιβλίο της Pippa Middleton: σαν να μην έφτανε που ο εκδοτικός οίκος έχασε τα λεφτά του και «πάγωσε» το νέο της συγγραφικό εγχείρημα, ήρθε η παραίτηση του μάνατζέρ της να την «αποτελειώσει»!

Ο David Godwin ήταν ο άνθρωπος που εξασφάλισε για την αδερφή της δούκισσας του Cambridge το «χρυσό» συμβόλαιο με την προκαταβολή των 400.000 λιρών.

Γκουρού της λογοτεχνίας και επιτυχημένος μάνατζερ θεωρείται ο monsieur, που μάλλον θεώρησε δεδομένη την επιτυχία του βιβλίου της Pippa, αλλά... δεν του «βγήκε»: το «Celebrate» θεωρείται μία από τις μεγαλύτερες εκδοτικές αποτυχίες και ο David Godwin υπέβαλε την παραίτησή του!

«Η συνεργασία της Pippa με τον David είχε το ρίσκο της. Οι συγγραφείς του είναι βαρέων βαρών, ενώ η Pippa είναι εμπορική και ανάλαφρη. Τελικά απεδέχθη ότι η ένωσή τους δεν ήταν ευτυχής», δήλωσε πηγή που δεν θέλησε να κατονομαστεί, ενώ ο πάλαι ποτέ μάνατζέρ της της ευχήθηκε «καλή τύχη».

Τζάμπα την συνέστησαν στον κόσμο όλο ως εξπέρ στην διοργάνωση events την Pippa...
Πάλι καλά, πάντως, που δεν αμφιβάλλει κανείς –μέχρι στιγμής- για τα τουρλωτά οπίσθια και της έχει απομείνει ένας τίτλος...

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top