Koza Mostra: «εμείς νούμερα δεν θα γίνουμε ποτέ»

Ξέσπασαν κατά των ΜΜΕ και του lifestyle για... καθυστέρηση σε συναυλία τους

Koza Mostra: «εμείς νούμερα δεν θα γίνουμε ποτέ»

Θυμάσαι που οι Koza Mostra και ο Αγάθωνας έστησαν το κοινό στην Ξάνθη 1,5 ώρα, μέσα στο κρύο και το ψιλόβροχο; Σύμφωνα με το συγκρότημα, δεν φταίνε εκείνοι, αλλά... οι δημοσιογράφοι και το lifestyle, στους οποίους και επιτίθενται μέσα από το Facebook!

kozamostra.jpg«Mια καθυστέρηση 1,5 ώρας, προερχόμενη από τον κακό καιρό που επικρατούσε (χιονόνερο), μιας και η διοργάνωση μέχρι τελευταία στιγμή καλούνταν να αποφασίσει αν θα πραγματοποιηθεί η συναυλία στο ανοιχτό stage, ή σε κλειστό χώρο και ένας εγκάθετος δημοσιογράφος τοπικού site, που χρησιμοποίησε για αντιπολιτευτικούς λόγους τη συγκεκριμένη καθυστέρηση, έφεραν τα πάνω κάτω σε μία κατά τα άλλα επιτυχημένη εκδήλωση. Από εκεί και πέρα ξεκίνησαν τα παρατράγουδα. Ενημερωτικά sites, αξιοπρεπή κατά τα άλλα, αναδημοσίευσαν τη συγκεκριμένη είδηση χωρίς καμία επεξεργασία και οι γνωστοί "δημοσιογράφοι" που ασχολούνται με την κακώς εννοούμενη σόου μπιζ -στην οποία δεν τυγχάνουμε και ούτε θέλουμε να τύχουμε μέλη- ξεκίνησαν τον κανιβαλισμό μέσα από ψευδορεπορτάζ στα οποία υποτίθεται πως ο κόσμος έφυγε βρίζοντας και ο δήμαρχος αποχώρησε αγανακτισμένος. Τίποτα από αυτά δεν ισχύει», γράφουν μεταξύ άλλων οι Koza Mostra στην ανακοίνωσή τους.

Δημοσιεύοντας βίντεο από τη συναυλία, οι εκπρόσωποί μας στην 58η Eurovision τονίζουν πως θα συνεχίσουν τις συνεντεύξεις και εμφανίσεις εντός και εκτός Ελλάδας και συνεχίζουν: «όσοι μας αγαπούν ή θα μας αγαπήσουν στη πορεία ευπρόσδεκτοι στο ταξίδι που κάνουμε. Για τους υπόλοιπους αναδημοσιεύουμε ένα motto, που είδαμε γραμμένο σε ένα τοίχο της Θεσσαλονίκης "τo lifestyle είναι μαγικό. Από μηδενικό σε κάνει νούμερο". Και εμείς νούμερα δεν θα γίνουμε ποτέ».

Κάνε κλικ και δες το βίντεο από την Ξάνθη που «ανέβασαν» οι Koza Mostra

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top