Ώρες αγωνίας για τον Τόμας: Συμπληρώνονται τρία 24ωρα από την χορήγηση των νέων φαρ��άκων

Αναμένονται οι εκτιμήσεις των εξετάσεων από τους Άγγλους γιατρούς

Κρίσιμη είναι αυτή η εβδομάδα για τον Τόμας Πρωτόπαπα ο οποίος παραμένει στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του ΚΑΤ οχτώ μέρες μετά το σοβαρό τροχαίο που είχε στην Αττική Οδό.

Το ενδιαφέρον εστιάζεται στο αν και πώς θα αντιδράσει ο εγκέφαλος του Τόμας σήμερα Δευτέρα, οπότε και συμπληρώνονται τρία εικοσιτετράωρα από την χορήγηση των νέων φαρμάκων.

Σύμφωνα με τους γιατρούς, η πίεση στο κρανίο του παραμένει χαμηλή, γεγονός που δημιουργεί ελπίδες, ωστόσο, η κατάσταση του ηθοποιού παραμένει κρίσιμη και σταθερά ουδέτερη.

Όπως σας γράψαμε και από το star.gr, η οικογένεια του ηθοποιού αναμένει την εκτίμηση του εξειδικευμένου κέντρου της Αγγλίας, τη Δευτέρα ή την Τρίτη.

Φίλοι του Τόμας εξακολουθούν να τον επισκέπτονται στο νοσοκομείο, ενώ οι γονείς του ηθοποιού έχουν συγκινηθεί ιδιαίτερα και παίρνουν δύναμη από τις ευχές του απλού κόσμου, που δεν γνώριζε προσωπικά το παιδί τους, αλλά το αγάπησε μέσα από την δουλειά του!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top