Χαραμάδα αισιοδοξίας για την εξέλιξη της υγείας του Τόμας

Οικογένεια φίλοι από showbiz και απλός κόσμος προσεύχονται

Χαραμάδα αισιοδοξίας για την εξέλιξη της υγείας του Τόμας

Μια χαραμάδα αισιοδοξίας υπάρχει στην εξέλιξη της υγείας του Τόμας Πρωτόπαπα καθώς μετά την ανταπόκριση που είχε ο ηθοποιός στην νέα θεραπευτική αγωγή οι γιατροί ελπίζουν.

Όπως έχει ήδη γράψει το star.gr, από την Παρασκευή οι γιατροί του ΚΑΤ χορηγούν εντελώς νέα φαρμακευτική αγωγή στον 25χρονο και παρατηρούν πως η πίεση στο κρανίο του έχει αρχίσει να πέφτει.

Οι γιατροί αισιοδοξούν και επισημαίνουν το απόγευμα της Δευτέρας, αναμένουν να αντιδράσει ο εγκέφαλος του Τόμας.

Στο μεταξύ, στο πλευρό του Τόμας Πρωτόπαπα και της οικογένειάς του παραμένουν άνθρωποι της showbiz, αλλά και «απλός» κόσμος που προσεύχονται για τον χαμογελαστό ηθοποιό.

Το βράδυ της Παρασκευής, στο ΚΑΤ πήγε ο Ηλίας Ψινάκης, που διατηρεί φιλική σχέση με τον ηθοποιό εδώ και χρόνια.

Μια κουβέντα συμπαράστασης θέλησε να πει και η Αγγελική Διαλιάνη, που πήγε στο νοσοκομείο. Στο πλευρό του παραμένουν όλοι οι «Βασιλιάδες», ενώ Νίκος Αναδιώτης, Ναταλία Γερμανού και Βίκυ Κάβουρα δήλωσαν πως ελπίζουν να γίνει το θαύμα.

«Ας ευχηθούμε ότι όλα θα πάνε καλά! Είναι σίγουρα μια τραγική στιγμή, αλλά εύχομαι να βγει νικητής», είπε, τέλος, η Μπέτυ Μαγγίρα.

Στο μεταξύ, ο θείος του ηθοποιού, που έχει αναλάβει την επικοινωνία της οικογένειας με τα ΜΜΕ, αποκάλυψε πως είδε το βίντεο από τις κάμερες της «Αττικής Οδού».

«Ήταν ένα σφοδρό χρύπημα... Ούτε οι αστυνομικοί της Τροχαίας δεν μπορούσαν να το πιστέψουν», είπε με τρεμάμενα χείλη και φανερά συγκλονισμένος ο Γιώργος Πρωτόπαπας.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top