Η παρθενική εμφάνιση της Harper Beckham στο γήπεδο

Πήγε να παρακολουθήσει τον πρώτο αγώνα του μπαμπά της

Η παρθενική εμφάνιση της Harper Beckham στο γήπεδο

Επίσημη πρώτη στα γήπεδα έκανε η κόρη του David και της Victoria Beckham, Harper! Και μπορεί να έδινε περισσότερη σημασία στο… μπιμπερό της, από τον αγώνα του μπαμπά της, όμως φρόντισε και πάλι να προσελκύσει τα φλας των φωτογράφων.

Μαζί με τη Harper ήταν βεβαίως, βεβαίως και οι τρεις… σωματοφύλακές της, τα αδέλφια της καλέ, ο Brooklyn, ο Romeo και ο Cruz που φυσικά αποθέωσαν τον πατέρα David και τους L.A Galaxy.

Και επειδή η Victoria είχε πολλή δουλειά με τη μικρούλα Harper, την επίβλεψη των αγοριών ανέλαβε �� γιαγιά Sandra και η θεία Joanna, που ταξίδεψαν από τη Βρετανία για να παρακολουθήσουν την πρεμιέρα του David στα γήπεδα.

Μάλιστα τα τρία αγόρια μπήκαν και στο γήπεδο, όχι για να παίξουν μπάλα, αλλά για να συνοδέψουν τους ποδοσφαιριστές κατά την έναρξη του αγώνα. Ο δε David, το τι καμάρι έκανε δε λέγεται.

Και να τα φιλιά με τα αγόρια του, και να οι αγκαλιές και να οι διαχυτικότητες. Αφού ο άνθρωπος το έχει δηλώσει. Είναι χαζομπαμπάς!!!

Αααα και για τους ποδοσφαιρόφιλους που αναρωτιούνται πώς έληξε ο αγώνας, να σας πούμε ότι η ομάδα του Beckham κέρδισε 1 – 0 και τα πιτσιρίκια πανηγύρισαν σαν τρελά!!!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top