Οι stars που έζησαν το θαύμα!

Έπεσαν σε κώμα, αλλά ξύπνησαν και βγήκαν νικητές

Οι stars που έζησαν το θαύμα!

​Επιμέλεια: Ευαγγελία Ντούρου

Όλη η Ελλάδα προσεύχεται για τον Τόμας Πρωτόπαπα και ελπίζει σε ένα σημάδι ζωής και σε ένα θαύμα. Κι όμως θαύματα γίνονται και όλα είναι πιθανά. Το αποδεικνύουν αυτό διάσημοι αστέρες του Hollywood που ενώ έπεσαν σε κώμα, κατάφεραν να βγουν από το τούνελ και να έρθουν και πάλι στο φως της ζωής.

Ένας από αυτούς ο Burt Reynolds. To 1983 κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας του "City Heat" με τον Clint Eastwood χτύπησε το κεφάλι του με μια καρέκλα και έσπασε το σαγόνι του. Εξαιτίας του πόνου εθίστηκε στο ηρεμιστικό Halcion και όταν προσπάθησε να το κόψει μαχαίρι ο οργανισμός του αντέδρασε και έπεσε σε κώμα. Για οχτώ ώρες έδινε τη μάχη του και κατάφερε να βγει νικητής.

Στις 6 Αυγούστου του 1973 ο Stevie Wonder είχε ένα σοβαρό αυτοκινητιστικό ατύχημα, αφού το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο ξάδελφός του, συγκρούστηκε με ένα φορτηγό. Ο τραγουδιστής τραυματίστηκε από ένα κούτσουρο που έπεσε στο κεφάλι του από το φορτηγό, με αποτέλεσμα από τη σφοδρή σύγκρουση να πέσει σε κώμα για τέσσερις μέρες. Στις 18 Αυγούστου του 1973 έδωσε μια συνέντευξη για το ατύχημα, χωρίς όμως να μπορεί να θυμηθεί πολλά. "Το μόνο που θυμάμαι είναι ότι ήμουν αναίσθητος για πολλές μέρες και ότι βρισκόμουν σε καλύτερο πνευματικό κόσμο που με έκανε να συνειδητοποιήσω πολλά για τη ζωή και το μέλλον μου", είπε.

Οχτώ μέρες σε κώμα βρισκόταν και ο Ozzy Osbourne μετά από ατύχημα με μοτοσικλέτα το 2004 στο εξοχικό του. Μετά το ατύχημα οι γιατροί είπαν ότι πήγε να πεθάνει δύο φορές. Εκείνος πάντως τα κατάφερε και εκτίμησε ακόμα περισσότερο την αξία της ζωής.

Σοβαρή περιπέτεια με την υγεία της πέρασε και η Sharon Stone, που το 2001 βρέθηκε για εννιά μέρες σε κώμα μετά από ένα εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη. Η κατάστασή της ήταν ιδιαίτερα κρίσιμη και μετά από ένα χειρουργείο που κράτησε επτά ώρες, έδωσε σκληρή μάχη για να κρατηθεί στη ζωή και τα κατάφερε.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top