Ζ.Μακρυπούλια: «Φαντάζομαι τον γάμο μου σαν ένα πάρτι»

«Εχω αρμέξει αγελάδα μαζί με την γιαγιά μου»

Ζ.Μακρυπούλια: «Φαντάζομαι τον γάμο μου σαν ένα πάρτι»

Το δυνατό του σημείο και την αδυναμία του στις ταξιδιωτικές εκπομπές «έβγαλε» ο Χρήστος Φερεντίνος στην συνέντευξη με την Ζέτα Μακρυπούλια. Τι έκανε; Ταξιδιωτικό στο χωριό της, την Ποταμούλα, που βρίσκεται έξω από το Αγρίνιο.

Ο Φερεντίνος ταξίδεψε μέχρι τον τόπο καταγωγής της παρουσιάστριας, εντοπίζοντας από τους γείτονες και φίλους από την παιδική ηλικία της, μέχρι την γιαγιά της, που μίλησε για εκείνη!

«Με την γιαγιά μου πήγαινα στα πρόβατα δύο φορές την ημέρα, μία φορά για τα βγάλει βόλτα και μία για τα αρμέξει. Επίσης, όταν ήμουν πολύ μικρή πήγαινα με τον παππού μου, τον πατέρα της μητέρας μου να μαζέψουμε καπνό. Εχω κάνει ΚΑΙ αυτό!», είπε μόλις ολοκληρώθηκε το σχετικό βίντεο, η Ζέτα στον Χρήστο, ο οποίος δεν άφησε έθιμο για έθιμο, φαγητό για φαγητό και συνήθεια για συνήθεια που να μην την ρωτήσει και να μην της ζητήσει να περιγράψει σε σχέση με το… χωριό! Μέχρι εάν έχει δει η γιαγιά τον Μιχάλη Χατζηγιάννη την ρώτησε και η Ζέτα απάντησε ΚΑΙ σε αυτό: «Όχι…»

Τί ήταν αυτό το πράγμα με το χωριό Παναγία μου... Τί έκανε η Ζέτα στο χωριό, πώς περνούσε στο χωριό, πότε έφυγε από το χωριό... Είπαμε να το αναφέρουν, αλλά συνέντευξη βασισμένη στο... χωριό;

«Κερασάκι στην τούρτα», η ερώτηση της Σίσσυς στην Ζέτα: «Θα έκανες ποτέ έναν γάμο στο χωριό; Ένα χωριάτικο γάμο;» Κάγκελο η Ζέτα που αν και αρχικά αισθάνθηκε μια μικρή αμηχανία στην συγκεκριμένη ερώτηση, απάντησε τελικά ότι ο γάμος δεν είναι κάτι που έχει σχεδιάσει, πόσο μάλλον σε ένα χωριό: «Επειδή το θέμα του γάμου, το έχω στο μυαλό μου σαν ένα πάρτι και όχι σαν μια ιεροτελεστία θα ήθελα να είναι κάπου που ξέρω ότι μπορούν και να έλθουν και οι φίλοι μου. Για παράδειγμα το χωριό είναι ένας μικρός και σχετικά κλειστός χώρος, που σε δεσμεύει και κυρίως είναι δύσκολο να περάσουν καλά και οι φίλοι σου. Δεν έχει ξενοδοχεία, η μετακίνηση δεν είναι ιδιαίτερα εύκολη, υπάρχουν δηλαδή κάποια πράγματα καθαρά λειτουργικά που πιστεύω ότι εμποδίζουν κάτι τέτοιο. Ξέρω ότι το έθιμο είναι ο γάμος να γίνεται στο χωριό της νύφης, αλλά δεν έχω σχεδιάσει, τουλάχιστον μέχρι στιγμής κάτι τέτοιο», δήλωσε.

Σε ό,τι αφορά πάντως γενικότερα την διαδικασία του γάμου, η Ζέτα διευκρίνισε ότι για την ίδια και τον Μιχάλη Χατζηγιάννη δεν έχει αλλάξει κάτι, ούτε και επισπεύδουν την διαδικασία, όπως ακούγεται. Επιβεβαίωσε τα ρεπορτάζ των περιοδικών για την Πάρο, όπου πέρασε το μεγαλύτερο μέρος των διακοπών της, ενώ επαγγελματικά ήταν πολύ συγκεκριμένη: «Προέχει το Dancing on ice, συνεπώς το Dancing with the Stars θα γίνει στο δεύτερο μισό της σεζόν. Συζητάω με το κανάλι για ένα σήριαλ και μια ταινία ακόμη. Θα δούμε. Τα πράγματα είναι δύσκολα στην χώρα μας. Θα το περάσουμε κι αυτό, άλλωστε έχουμε περάσει και πολύ χειρότερα».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top