Αλέξης Γεωργούλης: «έχω πάρει τα κιλάκια μου»

«Δεν έχω σχέση με λάδια και λαδώματα»

Αλέξης Γεωργούλης: «έχω πάρει τα κιλάκια μου»
Ο Αλέξης Γεωργούλης μπορεί να διανύει μια από τις πιο παραγωγικές φάσεις της ζωής του, αλλά παραγωγός ελαιόλαδου δεν θα γίνει –προς το παρόν τουλάχιστον-.

Ο γοητευτικός ηθοποιός, που μοιράζει το χρόνο του ανάμεσα σε Αθήνα και Los Angeles, μιλώντας στην «Real News» διέψευσε τα δημοσιεύματα που τον ήθελαν να το ρίχνει στην ελαιοπαραγωγή:

«Δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Θα ήταν καλή ιδέα να το κάνω, αλλά εγώ δεν έχω σχέση με λάδια και λαδώματα», πρόσθεσε όλο νόημα.

Παραδέχεται μάλιστα πως το τελευταίο διάστημα «τα έχω πάρει τα κιλάκια μου» , αφού λίγο η νόστιμη ελληνική κουζίνα, λίγο οι διακοπές, έκαναν το «θαύμα» τους.Ωστόσο ο Αλέξης Γεωργούλης, προσέχει για να έχει.

Όπως σας έχουμε γράψει και στο παρελθόν από το star.gr, με τη βοήθεια του πολύ καλού του φίλου και personal trainer Κρίς Βάλλα, έχει μπει σε εντατικό πρόγραμμα διατροφής και γυμναστικής ώστε να χάσει τα παραπανίσια κιλάκια.

Άλλωστε αυτή την περίοδο βρίσκεται σε πυρετό προετοιμασιών, αφού σύμφωνα με πληροφορίες ετοιμάζει μια νέα ταινία στην Αμερική, της οποία η παραγωγή ανήκει στην Ελληνοαμερικανίδα σύζυγο του Tom Hanks, Rita Wilson.
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top