«H Jennifer Lopez έχει όποτε θέλει τον Mark Anthony»

Πιπεράτες αποκαλύψεις για το χωρισμένο ζευγάρι

«H Jennifer Lopez έχει όποτε θέλει τον Mark Anthony»
Την σιγουριά πως η Jennifer Lopez μπορεί να έχει όποτε εκε��νη το θελήσει τον Mark Anthony, εξέφρασε ο πολύ καλός της φίλος Steven Tyler.

Ο «μπροστάρης» των «Αerosmith», γνωρίζει πολύ καλά της Λατίνα σταρ μιας και οι δυο τους εκτός από φίλοι υπήρξαν και κριτές στο «American Idol».

Mιλώντας λοιπόν στα ξένα tabloids, άνοιξε το στοματάκι του και τα είπε ΟΛΑ για την 42χρονη τραγουδίστρια.

«Από τότε που χώρισε με τον Mark Anthony είναι στα καλύτερα της. Είναι απλά καταπληκτική. Βγάζει έναν απίστευτο ρυθμό και μια χειμαρρώδη ενέργεια μέσα από την καρδιά της».

Πρόσθεσε μάλιστα πως η JLo μπορεί και κάνει καλά τα ΠΑΝΤΑ: «ως επιχειρηματίας, γυναίκα αλλά και μαμά, τα καταφέρνει μια χαρά εξίσου», δήλωσε ο 63χρονος Tyler, που πρόσθεσε όλο νόημα:

«Έχει αυτό το κάτι. Ξέρετε, μπορεί να έχει όποτε θέλει τον Mark Anthony. Άλλωστε ήταν παντρεμένοι για πολύ καιρό», καταλήγοντας πως «είναι πραγματικά το κάτι άλλο, αλλά πίσω απ΄τη σέξι της εικόνα, κρύβεται ένα μικρό κοριτσάκι. Είναι πολύ, πολύ γλυκιά».

Εντάξει το καταλάβαμε. Ακόμα στα πατώματα βρίσκεται ο Mark Anthony από το χωρισμό του με την Λατίνα καλλονή. JLO είναι αυτή. Το λέει και ο Steven Tyler άλλωστε…
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top