Η Ε. Αραβανή μιλά για τη σχέση της με τον Η. Βρεττό

Είναι ευτυχισμένη και δεν το κρύβει

Η Ε. Αραβανή μιλά για τη σχέση της με τον Η. Βρεττό

Μετά από το ναυάγιο της συνεργασίας της με το «Μες στην Καλή Χαρά», τη στεναχώρια και την απογοήτευση, τα πράγματα πήγαν προς το καλύτερο και τώρα η Ευαγγελία Αραβανή δηλώνει ότι διανύει μια ευτυχισμένη περίοδο. Έχει τη δική της εκπομπή στο MTV και το κυριότερο; Ζει έναν μεγάλο έρωτα με τον Ηλία Βρεττό και δεν το κρύβει.

aravani1.jpg

«Θα έλεγα ότι ζω μια πολύ ευτυχισμένη περίοδο και νιώθω ολοκληρωμένη ως άνθρωπος», είπε η ξανθιά καλλονή, τονίζοντας όμως ότι δεν της αρέσει να μιλά πολύ για τα προσωπικά της.

aravani2.jpg
«Ποτέ δεν μου άρεσε να προκαλώ ή να προβάλλω την προσωπική μου ζωή. Ξέρω ότι είναι φυσιολογικό να υπάρχει ενδιαφέρον για τους ανθρώπους που βρίσκονται σε προβεβλημένες δουλειές και οι δημοσιογράφοι θέλουν να κάνουν τη δουλειά τους. Πολλές φορές έτυχε να βγει κάτι προς τα έξω, αλλά ούτε διέψευσα, ούτε επιβεβαίωσα. Αν με συναντήσει κάποιος φωτογράφος έξω, με συνάντησε. Δεν είναι στο χέρι μου να ελέγχω τα πάντα», είπε.

aravani3.jpg

Δεν έκρυψε μάλιστα ότι είναι αρκετά προληπτική και φοβάται το… κακό μάτι και αυτό είναι ένας ακόμα λόγος που δε μιλά για τα προσωπικά της.

«Μπορεί να ήταν καλύτερο να αποδεχθώ μια σχέση μου γιατί με έχουν συνδέσει και με πρόσωπα που ούτε καν γνωρίζω. Δεν είναι ότι δε θέλω να παραδεχθώ κάτι που υπάρχει στη ζωή μου, απλώς δεν μου αρέσει να μιλάω για τα προσωπικά μου. Είμαι και κάπως προληπτική. Φοβάμαι το κακό μάτι», τόνισε.

aravani4.jpg

Η Ευαγγελία Αραβανή όμως αναφέρθηκε και στην τηλεόραση, τονίζοντας ότι ο ανταγωνισμός είναι πολύ μεγάλος.

aravani5.jpg

«Για να δουλέψεις σήμερα στην τηλεόραση, θεωρώ ότι ή πολύ τυχερός πρέπει να είσαι ή να έχεις φίλους και φίλες που θα σε βοηθήσουν, προτείνοντάς σε για κάποια θέση. Βλέπουμε πολλά άτομα που δουλεύουν επειδή διατηρούν φιλικές σχέσεις με κάποιον και λιγότερους, οι οποίοι το προσπαθούν μόνοι τους», είπε.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top