Η Demi Moore μετακομίζει γιατί… χωρίζει (;)

Mετά το «κέρατο» λέει «αντίο» στον άπιστο σύζυγο

Η Demi Moore μετακομίζει γιατί… χωρίζει (;)
Αυτό ήταν. Όλα δείχνουν πως μάλλον η Demi Moore αποφάσισε να πει το «αντίο» στον άπιστο σύζυγο της.

Αφού λοιπόν ο Ashton Kutcher την απάτησε (και με αποδείξεις), αφού πικάντικες λεπτομέρειες της «καυτής» βραδιάς έκαναν το γύρο του κόσμου και αφού η 23χρονη Sara Leal τα είπε ΟΛΑ για την μοιραία νύχτα, τι άλλο απέμεινε στην 48χρονη ηθοποιό από το να μαζέψει τα κομμάτια της πληγωμένης αξιοπρέπειας της και να γίνει «καπνός»;

Όπως θα παρατηρήσετε και στη φωτογραφία-ντοκουμέντο, την Πέμπτη, φορτηγό μεταφορικής εταιρίας, εθεάθη έξω από το σπίτι τους.
Κανείς -προς το παρόν- δεν ξέρει με σιγουριά αν η 48χρονη ηθοποιός φεύγει οριστικά από την οικία. Ωστόσο όλα δείχνουν πως μάλλον κάτι τέτοιο πρέπει να συμβαίνει.

Οι υπάλληλοι της μεταφορικής αρνήθηκαν να δώσουν περαιτέρω λεπτομέρειες, με την δικαιολογία πως «δεν δίνουμε πληροφορίες για τους πελάτες μας».

Αν κρίνουμε πάντως από τα λεγόμενα κοινών φίλων του ζευγαριού αλλά και από το πρόσφατο camping τους στη λίμνη Cachuma το περασμένο Σαββατοκύριακο, οι δυο τους έχουν «κρυώσει» μεταξύ τους.

Ειδικότερα η 48χρονη ηθοποιός σύμφωνα με γνωστούς της «είναι ταπεινωμένη. Τον αγαπά, αλλά δεν μπορεί να τον συγχωρήσει ούτε γι΄ αυτό που της έκανε, αλλά ούτε και για την ντροπή που της προκάλεσε».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top