ΟΛΟΙ οι φίλοι του Τόμας στο πλευρό του-Προσεύχονται για εκείνον

Πρόσωπα σκυθρωπά, μάτια κατεβασμένα γεμάτα ελπίδες! (VIDEO)

ΟΛΟΙ οι φίλοι του Τόμας στο πλευρό του-Προσεύχονται για εκείνον

​Η ζωή του Τόμας Πρωτόπαπα κρέμεται από μια κλωστή..Πρόσωπα σκυθρωπά, μάτια κατεβασμένα..Οι φίλοι του είναι δίπλα του και προσεύχονται.

Μιλώντας στην κάμερα του Star, φίλοι του ηθοποιού στέλνουν τη θετική τους ενέργεια και την αγάπη τους στον Τόμας.
«Μαζεύονται πολλές ευχές, θετική ενέργεια, αγάπη. Έδωσα ένα φυλαχτό στον προπονητή του γιατί πιστεύω πολύ και είμαι σίγουρος ότι θα σηκωθεί» υποστηρίζει ένας κάλος του φίλος.

Ο Τόμας εγχειρίστηκε άμεσα, αλλά δυστυχώς δεν αντιδρά σωστά στην αγωγή. Τα αποτελέσματα της τελευταίας αξονικής,όπως σας γράψαμε στο star.gr δεν ήταν καλά. Η κατάστασή του επιβαρύνθηκε. Η οικογένειά του σε μια αγωνιώδη προσπάθεια στέλνει τις εξετάσεις στην Αμερική..

Η Κατερίνα Γερονικολού βρέθηκε στο Κατ το μεσημέρι, όπως και ο συμπρωταγωνιστής του Πάνος Βλάχος..Στο πλευρό του είναι διαρκώς και ο Νίκος Αναδιώτης.

Η Λάουρα Νάργες δήλωσε: «Ήθελε να κάνει πάρα πολλά πράγματα ο Τόμας. Ήταν ένα παιδί, το οποίο δεν καθόταν ποτέ ήσυχα. Δημιουργούσε πάντα καινούρια πράγματα. Πάρα πολύ ψαγμένο παιδί. Θυμάμαι κιόλας που μου μιλούσε για τις σπουδές του. Σε τόσο μικρή ηλικία έχει κάνει τόσα πολλά πράγματα για το οποία τον θαύμαζα πραγματικά».

Οι γονείς δεν ξέρουν ακόμη τι κατέθεσε ο οδηγός που έπεσε πάνω στο σταματημένο αυτοκίνητο του παιδιού τους..Ο επίσημος φάκελος της αστυνομίας θα είναι μεθαύριο στα χέρια τους.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top