ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ: Σε νέα θεραπευτική αγωγή υποβάλλεται ο Τόμας Πρωτόπαπας

Στοιχειώδεις οι ενδείξεις ότι ο οργανισμός του αντιδρά σε αυτήν

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ: Σε νέα θεραπευτική αγωγή υποβάλλεται ο Τόμας Πρωτόπαπας

Σε νέα θεραπευτική αγωγή υποβάλλεται από σήμερα ο Τόμας Πρωτόπαπας.

Ο 25χρονος ηθοποιός που νοσηλεύεται για τέταρτη μέρα διασωληνωμένος στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του ΚΑΤ, δίνει τη δική του μάχη, και η κατάσταση του από τους γιατρούς, χαρακτηρίζεται «στάσιμη».

Από σήμερα μάλιστα, του χορηγείται μια νέα θεραπευτική αγωγή, ενώ υπάρχουν οι στοιχειώδεις ενδείξεις ότι έχει αντιδράσει σε αυτή την αγωγή.

Το επόμενο 48ωρο δε είναι πολύ κρίσιμο, έτσι ώστε να δουν οι γιατροί τι θα κάνουν από εδώ και πέρα, ενώ οι καινούργιες εξετάσεις αναμένεται να σταλούν στην Αμερική από την επόμενη εβδομάδα, σε γνωστούς γιατρούς της οικογένειας του Τόμας.

ΜΕΓΑΛΗ "ΑΛΥΣΙΔΑ" ΦΙΛΩΝ ΤΟΥ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ

Tη στιγμή που ο Τόμας δίνει τη δική του μάχη στην Εντατική, έξω από το νοσοκομείο, στο προαύλιο, οι φίλοι του έχουν σχηματίσει μια μεγάλη "αλυσίδα" και αγκαλιά, στέλνοντας όλη τη θετική τους ενέργεια στον 25χρονο ηθοποιό.

Κανείς τους δεν πιστεύει πως ο Τόμας δεν θα τα καταφέρει. Πρώτος και καλύτερος, ο προπονητής του Νίκος Ανδρεάδης, ο οποίος τους εμψυχώνει όλους, λέγοντας πως «το καμπανάκι δεν έχει ακόμα χτυπήσει» για τον Τόμας.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO.




Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top