Συγλονιστική εξομολόγηση Πανταζή: «Έπαθα εγκε��αλικό και δεν μπορούσα να μιλήσω»

«Έκλαιγα και είχα πάθει σοκ! Με έβαλε σε μια δοκιμασία ο Θεός»

Συγλονιστική εξομολόγηση Πανταζή: «Έπαθα εγκεφαλικό και δεν μπορούσα να μιλήσω»

Για το ελαφρύ εγκεφαλικό που υπέστη και είχε ως αποτέλεσμα να μην μπορεί να μιλήσει, άνοιξε την καρδιά του ο Λευτέρης Πανταζής, σε μια συγκλονιστική εξομολόγηση, μετά την πολύ σοβαρή περιπέτεια υγείας του.

Όλα ξεκίνησαν όπως λέει, στις 14 Ιανουαρίου:

«Πήρα το γιατρό μου, γιατί ξύπνησα και δεν ένιωθα καλά το χέρι μου. Μου είπε “έλα από το νοσοκομείο”. Στο δρόμο, δεν μιλούσα καθόλου, αλλά παρακαλούσα το θεό να μη χάσω τη φωνή μου, γιατί δυο μέρες πριν είχα ένα τραύλισμα, χωρίς να δώσω σημασία».

Με το που μπήκε στο γραφείο του γιατρού στο νοσοκομείο, έχασε αμέσως τη φωνή του:

«Πάω στο νοσοκομείο και μόλις μπαίνω στο γραφείο του, δεν ξαναμίλησα. Δεν είπα τίποτα. Δεν μπορούσα να μιλήσω καθόλου. Έχασα τη φωνή μου. Η μόνη λέξη που μπορούσα να πω μες το τραύλισμα μου, ήταν “Θεέ μου”. Επικοινωνούσα με το γιατρό γράφοντας του».

Ποια ήταν η πρώτη του αντίδραση;

«Με έπιασε σοκ και έκλαιγα. Ο Θεός με έβαλε σε μια δοκιμασία και μου πήρε αυτό που αγαπώ πάρα πολύ και με το οποίο εκφράζομαι. Μου το έκανε για να συνέλθω, γιατί είχα ξεχάσει τελείως το Λευτέρη. Ήμουν μια μηχανή που δούλευε, και δεν χάλαγε χατίρι σε κανέναν. Κάποιος έπρεπε να με συνεφέρει».

Όπως εξήγησε στη συνέχεια ο τραγουδιστής, το εγκεφαλικό, τον χτύπησε στο κέντρο λόγου, στο σημείο που δίνει τη διαταγή για να μιλάς:

«Πέντε μέρες έμεινα χωρίς να μπορώ να μιλήσω» είπε.

Γι΄αυτό και ξεκίνησε να κάνει λογοθεραπεία, ξεκινώντας από το μηδέν, ακριβώς όπως ένα παιδί της Α’ Δημοτικού:

«Έκανα 3-4 ώρες λογοθεραπεία τη μέρα» λέει, και όταν πλέον ήταν και πάλι καλά, «έκλαιγα μισή ώρα, μόλις κατάλαβα ότι η φωνή μου είναι εντάξει».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO.




Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top